Otthontérkép Magazin

Saját strand? Vegyél félszigetet a Dunán, Budapest közelében!

Filadelfia félsziget Kiskunlacháza

A ráckevei, kiskunlacházi Duna-part szépségét nem kell bemutatni, aki egyszer már járt itt, nem felejti el. A folyó partján hajlongó hatalmas fűzfák, a víz békés csobogása, a természet közelsége igazán különlegessé teszi a környezetet, és persze csábítja a házat vagy nyaralót keresőket. Bár sok hangulatos ingatlant láttunk már a környéken, most egy igazi különlegességre bukkantunk: egy eladó félszigetre.

A természetközeliség itt nem csak egy lózung, hiszen a 6700 négyzetméteres összközműves telek a Duna és a Balabán patak között terül el, és a “civilizációhoz” csupán egy kapunyival csatlakozik. Ha valahol, itt aztán tényleg saját birodalmunk lehet, na meg persze sokszázméternyi saját vízpartunk is, mindkét oldalon.

A környék a pihenni vágyók és a vízi sportok iránt lelkesedők kedvence. A Ráckevei/Soroksári Duna ág környezetében számtalan tó, horgászlehetőség, és persze kajak, kenu, Sup, motorcsónak vagy sétahajókázás is várja az itt lakókat.

A telken jelenleg egy 2002-ben épült, 409 négyzetméteres, kétszintes, többlakásos ház áll. A területen további öt darab, egyenként 800 négyzetméteres építési telek alakítható ki, 35%-os beépíthetőséggel. A projekt nagyságrendje miatt elsősorban befektetőknek lehet érdekes.