Otthontérkép Magazin

Élj a Dunakanyar szívében, a csodálatos Vácon!

Vácot a Dunakanyar szíveként is szokták emlegetni, nem véletlenül, hiszen a város vonzó célpont gazdag kulturális élete miatt, emellett meseszép épületei, utcái magával ragadják az idelátogatókat. Aki itt él, nem panaszkodhat, hiszen rengeteg lehetősége van a kikapcsolódásra, a szabadtéri programokra, emellett a lélegzetelállító kilátást is élvezheti nap mint nap. Mai válogatásunkban, elhoztunk néhány Vácon található családi házat, ahová te is szívesen beköltöznél.

Vác kertvárosi részén, most kiépülő modern, új lakókörnyezetben, 460 nm-es telken elhelyezkedő, 2 szintes, 112 nm-es hasznos alapterületű igényes, ikerház eladó. Az alsó szint 56 nm-es, itt kialakításra került egy amerikai konyhás, étkezős nappali, teraszkapcsolattal, fürdőszoba, wc, kamra és gardrób is. A felső szint szintén 56 nm-es, itt található 3 hálószoba, fürdőszoba, wc, gardrób, valamint egy 10 nm-es erkély is. A ház fűtését és meleg víz ellátását gázcirkó kazán biztosítja, az alsó szinten padlófűtéssel, az emeleten radiátoros hőleadással. Nyugati fekvésének és a sok nyílászárónak köszönhetően egész délután fényárban úszik a ház.

Vácon a Földváry téri lakótelep határán, a belvárostól 10 perc sétára, egy 2016-ban épült 107 nm saját használatú kerttel, és dupla gépkocsi beállóval rendelkező 71 nm-es földszinti családi ház eladó. A lakás egy társasház fizikailag különálló, kerítéssel leválasztott épületrésze, mely önálló épületszerkezettel, önálló családi házként funkcionál. A konyha egy légtérben került kialakításra a nagy és világos nappalival, amiből 2 hálószoba is nyílik. A konyha melletti kamrában kapott helyet a gázcirkó, ami biztosítja a melegvizet, valamint a fűtést, mely a hálószobákban radiátoros, a nappaliban, konyhában és a fürdőszobában pedig padlófűtéses formában kapott helyet. Az ingatlan energetikai besorolása CC. A lakás mintegy fele fölött sátortetős padlás található, ami további tárolási lehetőséget biztosít.

Vácon, a Törökhegyen, hatalmas telken eladó egy remek elrendezésű, zöldövezeti, gyermekbarát családi ház. A telek 1575 nm, a ház 83 nm földszinti alapterület mellett 46 nm tetőtér beépítéssel rendelkezik. A főépület 5 szobával + nappalival rendelkezik, az emeleten pedig egy hall kapcsolja össze a gyerekszobákat egy közösségi teret alkotva. A sajátos elrendezésnek köszönhetően rendkívül izgalmas terek alakultak ki, melyek jól biztosítják a családi közösségi életet, ugyanakkor az egyéni elvonuláshoz is rendelkezésre áll a megfelelő szobaszám. Az ingatlan egy domboldalban kapott helyet, ami a körbe napozottságot biztosítja, így a hálószobák világosok, kitűnő panorámát nyújtanak a Naszály felé. Az ingatlan fűtését fatüzelésű kazán, illetve villanyfűtés, valamint két légkondicionáló berendezés is biztosítja.

Aki a város elől kicsit elhúzódna, és inkább egy kisebb község adta nyugalomra vágyik, annak elhoztunk a Vác közvetlen szomszédságában lévő Verőcéről egy egyedi tervezésű, családi házat. A ház 2002-ben épült, 2200 nm-es telken. Az ingatlan hatalmas terei úgy lettek kialakítva, hogy alkalmas legyen nagyobb “vendégsereg” fogadására is, akár a házban lévő medencével, galériás nappalival, vagy a nagy terasz adta lehetőségekkel. Fűtést és a melegvizet gázcirkó biztosítja, ami mellett a nappaliba egy kemence is beépítésre került. A terasz a belső udvar felé néz, ahol a kert nagy része parkosítva van, illetve található benne egy garázs is.  Az ingatlan elhelyezkedése tömegközlekedés szempontjából kiváló. A környék kikapcsolódásra és pihenésre tökéletes, akkor is, ha az ember a vízpartot vagy ha a hegyeket szereti, a táj mindkét igényt kielégíti.