Otthontérkép Magazin

Közös állásponton vagyunk! Találd meg nálunk a számodra legjobb munkahelyet!

A Jobinfo.hu új külsővel, de a régi szenvedéllyel vár, ha munkát keresel, vagy váltanál.
Ha beleragadtál egy helyzetbe, ami már nem komfortos számodra; ha valami mást, vagy újat keresel, böngéssz oldalunkon a több ezer kínálat között és találd meg akár álmaid állását -hiszen már ezt is beállíthatod álláskeresői fiókodban!

Számos új funkcióval várunk, amely abban segít, hogy megtaláld azt, amit keresel. Weboldalunk nemrég teljes mértékben megújult: nagyon sok folyamatot optimalizálunk; új funkciókat kapott az oldal, amelyek még inkább segítenek abban, hogy megtaláld a Neked megfelelő munkahelyet! Oldalunk egyedülálló módon állásgyűjtő portál is: több nagy hazai weboldal ajánlatait gyűjtjük össze, hogy egyszerűen és gyorsan átlásd a lehetőségeket.

A nyitó oldalon gyorsan megtalálhatók a tematizált, legkeresettebb állások. Egyszerűen regisztrálhatsz google accounttal. A profilodat részletesen kitöltve pontosíthatod a számodra küldött állásajánlatokat. A beállításaid alapján pontosabb hírleveleket kaphatsz. 

Ezekkel az újdonságokkal segítjük az álláskeresést:

A megújulással párhuzamosan meghosszabbítottuk nyereményjátékunkat! Ha még nem tetted, most különösen érdemes feltöltened a önéletrajzodat ide:  https://cvdb.hu/, illetve készítsd el részletes profilodat is! Egyrészt az itt megadott kritériumokat  figyelembe véve kapsz hírlevelet,  plusz a profil frissítését elvégző felhasználóink között több millió forint értékű nyereményt sorsolunk ki! 

Adj esélyt magadnak egy jobb állásra és a fődíjra, ami bruttó 2 millió forint!

Röviden összegezzük, miben tér el az új jobinfo.hu oldal a régitől: