Építkeznél a Balatonnál? Két vízközeli telek csak Rád vár!

Sokak álma egy balatoni nyaraló, de van, aki pontosan tudja, hogy mit szeretne és a már felépült ingatlanok között nem találja az igazit. A Balaton közeli elhelyezkedés azért persze mindenkinél prioritás, ezért is ajánljuk figyelmébe azoknak, akik inkább a saját álmukat valósítanák meg ezt a két, a Balatontól mindössze 750 méterre fekvő építési telket Balatonszemesen.

Balatonszemes a déli part egyik leghangulatosabb kisvárosa, ami az M7-es autópályának köszönhetően Budapestről könnyen és gyorsan megközelíthető. A déli part más hasonló kisvárosaihoz hasonlóan itt is élvezhetjük a lassan mélyülő, családok számára ideális homokos partot, vagy hódolhatunk különféle vízisportoknak is, miközben az északi part hegyeinek látványában gyönyörködünk. Balatonszemesről ugyanakkor az északi part is könnyen megközelíthető, hiszen a Szántódi-rév mindössze 15 km-re helyezkedik el innen.

Itt a központhoz, szabadstrandhoz és a kikötőhöz közeli Kertalja és Nádas utcák közötti részen vált most eladóvá az a két egymás mellett elhelyezkedő építési telek, melyek egyben és külön-külön is megvásárolhatóak. 

A kisebbik telek LK2 lakóövezeti “Kertvárosias” lakóterületen van, 360 nm-es, oldalhatárra építhető, 5,5 m építménymagassággal, 30% beépíthetőséggel rendelkezik. A nagyobbik telek 648 nm-es, VT2-es övezetben helyezkedik el, a helyi szabályozás szerint: „Igazgatási, oktatási, kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó, szálláshely szolgáltató épület, lakóépület, egyéb közösségi szórakoztató épület, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület, sportépítmény, kivételesen nem zavaró hatású egyéb gazdasági építmény, termelő kertészeti építmény helyezhető el rá. Azaz ide is építhető lakóépület szintén az oldalhatárra maximum 5,5 méter magasságig. Ennek a teleknek a beépíthetősége 40 %-os.   

A két telek együttes megvásárlása ideális lehet annak, aki a kisebbik telken saját otthonát szeretné felépíteni, míg a nagyobbik telken vendéglátás, turisztikai céllal építkezne. Megvalósítanád álmaid? Szeretnéd, ha a munkahelyed a szomszédban lenne? Itt felépítheted álomotthonodat és jövedelmező vállalkozást indíthatsz a Balatontól 750 méterre, Balatonszemes szívében, üzletek, éttermek, szabadstrand, kikötő és szórakozási-, kikapcsolódási lehetőségek közelében. Ha pedig csak egy balatonszemesi családi ház vagy nyaraló a célod, akkor választhatsz a két kitűnő fekvésű telek közül.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Padlót fogtak a beruházások az első negyedévben a KSH legfrissebb adatai szerint.

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Bruttóban és nettóban is több mint 13 százalékos az emelkedés, a reálbérek is szépet nőttek.

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

© 2024 (v2.202102)