Exkluzív penthouse fantasztikus panorámával – kertvárosi csoda a XI. kerületben

Jó lakás, jó helyen, jó áron – a régi tréfát kiforgatva a vásárló az ingatlanpiacon ebből a háromból bármelyik kettőt választhatja. Nagyon ritka az, amikor mindegyik stimmel, ezért is akadt meg a szemünk ezen a XI. kerületi luxuslakáson, aminek jelentősen kedvezőbb lett az ára.

A három hálószobás otthon Kelenföld szívében, a Tölgyes lakóparkban található. A 95 nm-es penthouse lakás duplakomfortos, és tájolásának köszönhetően fürdik a természetes fényben. A hálószobák északkeletiek, így nem melegszenek fel, és innen is csodás kilátás nyílik a Gellért-hegy és a Citadella irányába, de a Budai hegyek is láthatók. Az „L” alakú terasz központ része keleti fekvésű, így még a nyári délutánokon is kellemes pihenőhelyként szolgál.

A lakás egyik fő attrakciója természetesen a hatalmas, 45 négyzetméteres, gyönyörű terasz. Nem mindennapi látvány tárul elénk, ha kilépünk ide, szemünk előtt a Gellért-hegy és a Citadella sziluettje bontakozik ki. Képzeljük csak el a kellemes hétvégi reggelt, ahogy itt kortyolhatjuk a kedvenc kávénkat, vagy éppen a nyári estéket, ahol a város fényeinek látványában gyönyörködve koccinthatunk egy pohár borral. A teraszon az esővíz gyűjtésével a növények locsolása gazdaságosan, környezettudatosan megoldott.

A lelki békét szolgálja a tágabb lakókörnyezet is: a lakópark saját játszótérrel és önálló belső parkkal rendelkezik. És, ha mindez még nem lenne elég, az ingatlanhoz egy gépkocsi beálló örök bérleti joga is tartozik, a házban pedig éjjel-nappali portaszolgálat működik, így az itt élők biztonsága minden körülmények között garantált.

A környéken minden megtalálható, a gyerekesek számára igazi főnyeremény, nem csak több óvoda, játszótér, park van néhány utca távolságban, de állami és magán általános iskolákból is hatalmas a választék a környéken. Emellett pedig a bevásárlási lehetőségek, szépségszalonok, orvosi rendelő és kutyafuttató, közösségi kert és bringás bolt is karnyújtásnyira van – hogy csak néhányat említsünk a számtalan elérhető szolgáltatás közül.

A lakásba lépve azonnal érezni, hogy nem egy átlagos otthonban vagyunk. A 6 évvel ezelőtt teljeskörűen felújított terek újszerű állapotban vannak, modern dizájnnal és funkcionális elrendezéssel. A fali dekorációs tapéta a nappaliban banánlevelekből és kőből készült, míg a fürdőben óriási nyomtatott üveg díszíti a falat. A nagyméretű gadróbszoba pedig nagycsaládok számára is ideális lehetőséget nyújt a ruhák és egyéb tárgyak elrakására.

A házközponti fűtés egyedi méréssel garantálja, hogy csak a ténylegesen felhasznált energiát kelljen kifizetni, így a rezsi havi 45 ezer forintban tetőzik. A házközponti fűtés mellett programozható, infra padlófűtés is van a gyerekszobákban a kellemes hőérzet miatt a hűtő-fűtő wifi-s split klímák mellett.

Ha egy valódi budai, családi gyöngyszemet keresünk, ahol a minőség, kényelem és az elhelyezkedés tökéletes harmóniában vannak, akkor ezt az ingatlant mindenképpen érdemes közelebbről megismerni.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

A külföldön élő kínaiak megfigyelése, jobb belátásra térítése, sőt "hazarablása" is feladata a magyar kormánnyal egyezményeket aláíró kínai minisztériumnak.

© 2024 (v2.202102)