Elképesztő luxus alacsony rezsivel, a kertvárosban

Jakuzzi kint és bent? Úszómedence? Szauna? Ha te is igazi luxuséletre vágysz, akkor mutatunk neked egy fantasztikus, megújuló energiaforrásokkal működő házat Budapest egyik legnépszerűbb kertvárosi részén.

A XVI. kerületi Cinkota az utóbbi időben a főváros egyik legkedveltebb kertvárosa lett, hiszen csendes, nyugodt, biztonságos, mégis kiváló közlekedési kapcsolatok jellemzik. A HÉV-vel gyorsan elérhető innen az Örs Vezér Tere, míg az autóval közlekedők számára jó hír, hogy néhány perc alatt az M0-áson lehetnek, a környék ugyanakkor olyan közkedvelt kirándulóhelyekkel büszkélkedhet, mint például a Naplás-tó vagy a Szilas-patak kerékpárút.

Itt lehet most licitálni egy csodálatos luxusházra, amely 540 nm-en, 3 szinten, tágas, világos, átriumos, amerikai konyhás nappalival, 6 hálószobával, összesen 5 fürdőszobával, egy vendégmosdóval, 3 állásos, fűtött garázzsal és rengeteg extrával vár.

A ház egy csaknem 1000 nm-es, két utcáról is megközelíthető telken áll, hatalmas, 80 m2-es terasz és óriási méretű örökzöldekkel körülvett, értékes növényekkel teli intim kert kapcsolódik hozzá. A háromszintes ház 2001-ben épült, földszintjén kapott helyet az amerikai konyhás nappali a konyhából nyíló kamra és 3 hálószoba, emeletén további 3 hálószoba található, melyek közül az egyik két részre osztható. Az épületben összesen 4 fürdőszoba és egy vendégmosdó található, a kertben, a medence mellett van még egy teljes értékű fürdőszoba, melyek közül mindegyik első osztályú szaniterekkel és csaptelepekkel felszerelt.

Az ablakos szuterén szint külön bejáraton keresztül is megközelíthető, lehetőséget nyújt party- vagy billiárdterem, moziszoba vagy akár Day SPA, Private Wellness, masszázsszalon, rendezvényhelyszín kialakítására is.

Az exkluzív kivitelű ingatlan olyan extrákkal is felszerelt, mint a finn relax szauna és gőzfürdő, a mozaikkal burkolt élményzuhany és a benti jakuzzi, valamint az udvaron elhelyezett Luxe Spa jakuzzi és a 8×4 méteres, fűthető medence. Az ingatlanban mindenütt prémium minőségű olasz burkolatok kaptak helyet, konyhájában az exkluzív minőségű konyhabútor Corian munkalap borítja, a nappali dísze pedig egy különleges, ívelt üvegű kandalló.

A ház tekintélyes mérete és a wellness élményelemek energia igénye ellenére az ingatlan fenntartása rendkívül gazdaságos az új, garanciális, osztott rendszerű, split levegő-víz hőszivattyúnak és a szintén garanciális 13KWp összkapacitású napelem-erőműnek, amely egyedülálló módon elektromos közműhálózat nélküli szigetüzemre is képes.

Az ingatlan biztonságáról okos kamerarendszer, riasztórendszer, a nyílászárókon betörésgátló fólia, a szuterén szint ablakain rácsok gondoskodnak. Az ingatlan mindkét utcáról elektromos kapukon keresztül közelíthető meg, és fűtött garázslehajtó garantálja a télen is biztonságos ki- és behajtást a garázsba.

Szeretne kompromisszummentes luxus életet élni? Nem hagyná el a fővárost, de fontos a kertvárosi környezet? Jöjjön el, nézze meg ezt a gyönyörű luxusingatlant, és licitáljon, hogy a legjobb áron lehessen az Öné új álomotthona! Az ingatlanról és a licitálás feltételeiről teljeskörű tájékoztatást kaphat Mr. Sobeltől.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kikerült Mészáros Lőrinc családjából, tönkre is ment a fociklubja

Kikerült Mészáros Lőrinc családjából, tönkre is ment a fociklubja

A Szombathelyi Haladás nem kapta meg NB II-es licencét, hiába volt sokáig a NER közelében.

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Eláruljuk, közülük öt egy-egy bank.

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

© 2024 (v2.202102)