Sétálj minden nap a világ egyik legszebb utcájában!

Ez nem is olyan lehetetlen, mint hinnéd ugyanis Condé Nast Traveler összegyűjtötte a világ legszebb 71 utcáját, és a budapesti Zrínyi utca az igen előkelő 13. helyre került ezen a ranglistán. A helyezés nem is olyan meglepő, ha azt nézzük, hogy a Széchenyi István tértől végig sétálva az utcán a Szent István Bazilikában gyönyörködhetünk. Bár konkrétan a Zrínyi utcában nem hirdetnek most eladó lakást, mi összeszedtük a legszebb ingatlanokat a környékről, így akár minden nap végigsétálhat a világ egyik legszebb utcáján, aki ezek közül választja ki új otthonát.

Álomotthon luxuskivitelben, az Október 6. utcában

A Zrínyi utcát keresztező Október 6. utcában vált eladóvá ez a belsőépítészek által megálmodott, luxuskivitelben felújított lakás, mely 100 nm-en amerikai konyhás nappalival, 2 hálószobával és 2 fürdőszobával várja új tulajdonosát. Az ingatlanban számtalan extrával találkozhatunk, mint például a hangszigetelés, a házimozi, a projektor, a vetítővászon, az eredeti onyx bárpult, az egyedi fénytechnika, valamint falba süllyesztett biztonsági széf. Az ingatlan ára a teljes, exkluzív kivitelű berendezést is tartalmazza.

Menő, galériás kislakás a Szabadság tér mellett

A Szabadság tér mellett, a Szent István Bazilikától, a Deák tértől, a Parlamenttől és a Váci utcától karnyújtásnyira, egy 1860-as években épült, gyönyörű állapotú, ápolt, gondozott belső kerttel rendelkező társasház földszintjén bukkantunk, erre az állógalériás kislakásra. Az ingatlan különlegessége, hogy boltozatos a mennyezete, mégis 4,4 m a belmagassága, ez tette lehetővé a 11 nm-es állógaléria kialakítását, ahol a hálószoba kapott helyet. A 49 nm-es lakás alsó szintjén hatalmas nappali, egy konyha-étkező, fürdőszoba és külön WC található. Az ingatlan szépen felújított befektetésnek is ideális.

Szépen felújított lakás a Mérleg utcában

A Hild tér mellett, egy 1837-ben Hild József által tervezett műemléki ház második emeletén helyezkedik el ez a nappali + 2 hálószobás lakás, melynek ablakai a térre néznek. A 46 nm-es ingatlanban az amerikai konyhás nappalin és a két hálószobán kívül egy fürdőszoba és egy külön WC kapott helyet. A lakás szépen felújított állapotban várja új lakóit.

Extravagáns, design lakás az Október 6. utcában

Szintén az Október 6. utcában, egy 1820-ban épült társasház első emeletén vált eladóvá ez a 104 nm-es, kétszobás, galériázott, zárt loggiával is rendelkező, design lakás. Az ingatlanba belépve egy hall fogad, innen juthatunk tovább a kisszobába és a közlekedőbe, a közlekedőből nyílik a hatalmas nappali, a fürdőszoba és egy konyha, a konyhából nyílik még egy kamra is. Mindkét szoba 10 nm-es galériát kapott design lépcsővel. A nappalihoz egy zárt loggia is kapcsolódik. Az ingatlan elosztásából adódóan akár két apartmanná is átalakítható.

Ajánlott ingatlanok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Dübörög a miniszterelnök békemissziója, de mégis merre? Mit tudunk arról, hogy milyen békét is szeretne elérni Orbán Viktor?

Joe Biden nem jelölteti magát újra

Joe Biden nem jelölteti magát újra

Ezt az X-en jelentette be.

Sok társasházkezelőnek börtönben kellene lennie - olvasói levél

Sok társasházkezelőnek börtönben kellene lennie - olvasói levél

Sok millió honfitársunk lakik társasházban. Egyikük nagyon elkeseredetten írta meg a történetét.

© 2024 (v2.202102)