Budai életérzés a javából: ilyen egy igazi luxuslakás a legelegánsabb kerületben!

Az ideális családos lokációk listáján előkelő helyen szerepel a XII. kerület, hiszen itt mindent egyben megtalálunk, méghozzá gyönyörű környezetben.

Bár még csak a nyár közepe van, sok család már ebben az időszakban kezdi tervezni a következő tanévet és annak minden logisztikai részletét. A szempontok között rendszeresen felmerül, hogy a környéken bőséges választék legyen színvonalas ovikból, iskolákból, és az is, hogy a belváros könnyen elérhető legyen. Azok számára pedig akik szívesen töltik a hétvégét a városon kívül, az autópályák közelsége is lényeges szemponttá válik.

A Diana Társasház a XII. kerület egyik legcsendesebb, legzöldebb részén, egy hangulatos zsákutcában található. A környék igazi budai polgári miliőt áraszt, ahol a nyugalom és a béke garantált.

Azonban a csendes környezet nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk a városi élet kényelméről. Néhány utca távolságra találunk szuper cukrászdákat, és remek éttermeket. A kerületben válogathatunk a hagyományos vagy legmodernebb magyar konyha remekeiből, de van itt szuper koreai konyha, francia bisztró, több évtizede népszerű olasz pizzéria vagy éppen bajor sörház is.

A környék oktatási intézményei is kiemelkedőek, akár magyar, angol vagy német tanítási nyelvű iskolát keresünk, akár állami, nemzetközi, vagy alternatív intézmény a célpont, innen minden elérhető.

Ráadásul a Diana Társasház lakói számára a mindennapi bevásárlás is problémamentes, a közelben találunk klasszikus kisboltot és újhullámos delit, van errefelé közepes szupermarket is, ha pedig autóba ülünk, pár perc alatt két színvonalas bevásárlóközpontot is elérünk.

A társasházban négy lakás közül választhatunk még. A földszinti otthon 114 négyzetméteres, 46 négyzetméteres terasszal és 104 négyzetméteres privát kerttel rendelkezik, tökéletes célpont kertészkedőknek és virásrajongóknak. A közvetlen kertkapcsolat miatt ideális kisgyerekesek számára, akik a nap bármely szakában élvezhetik a friss levegőt, és nyugodtak lehetnek afelől, hogy a csemeték biztonságos környezetben játsszanak.

Az első emeleten két hasonló lakást találunk, mindkettő 117 négyzetméteres alapterülettel büszkélkedik, mindegyikhez tartozik egy 59 négyzetméteres terasz és egy hatalmas, több mint 250 négyzetméteres saját kert. A nappali plusz két hálós kialakítás ideális azok számára, akik értékelik a tágas tereket. A privát kertészek és hatalmas teraszok tökéletes helyszínt biztosítanak a családi és baráti összejövetelekhez.

A legfelső szinten pedig egy 107 négyzetméteres, lélegzetelállító panorámát kínáló penthouse lakás várja tulajdonosát, a nappali plusz két hálószobás ingatlahoz egy 149 négyzetméteres terasz és egy 85 négyzetméteres tetőkert is csatlakozik

Minden lakáshoz tartozik két parkolóhely, az épületben pedig modern, nyolcszemélyes lift gondoskodik arról, hogy a ki- és bejutás kényelmes és zökkenőmentes legyen.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij Bidenhez fordult, amerikai börtönbe küldtek egy csempésző orosz üzletembert

Zelenszkij Bidenhez fordult, amerikai börtönbe küldtek egy csempésző orosz üzletembert

Egy friss szakértői vélemény szerint az ukránok folytani fogják a háborút. 

Forint: az egyiknek sikerült, a másiknak nem

Forint: az egyiknek sikerült, a másiknak nem

A forint a dollárhoz képest erősödött péntek óta, az euró azonban maradt a helyén. 

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Már csak egy "apróság" hiányzik ahhoz, hogy Orbán Viktor elhozza a világbékét

Dübörög a miniszterelnök békemissziója, de mégis merre? Mit tudunk arról, hogy milyen békét is szeretne elérni Orbán Viktor?

© 2024 (v2.202102)