Pazar lakásokra leltünk a Kálvin tér körzetében

A Kálvin tér környéke nem csak az egyetemisták egyik kedvenc része köszönhetően a Ráday utca szórakozó és vendéglátóhelyeinek, a felsőoktatási intézmények közeli karainak, hanem a belvárosi forgatag iránt rajongók favoritja is. Minőségi, 2-3 szobás lakások jönnek a környező utcákból!

Van itt minden: villamos, metró(k), a város különböző szegleteibe induló buszjáratok tömkelege, kiülős és galériázott kocsmák, trendi éttermek és kávézók, orvosi és bölcsészkarok, parkok, antikváriumok, múzeum, gyorsétterem, gyrosos és mini pláza.

A Kálvin tér környéke igazi belvárosi “mindenes” hely. Jó itt lakni – persze csak ha az ember élvezi a forgatagot, vagy azt, hogy nagyjából 300 méteren belül mindent el tud intézni a bankolástól az ajándékvásárláson keresztül a szórakozásig. Immár a metróépítéssel járó lezárások is megszűntek, betemették az árkokat, felszámolták az útvesztőket, a gyalogos forgalmat is akadályozó kordonokat.

Aki itt született vagy lakott már errefelé, és rákapott az érzésre, az biztosan megpróbál a környéken maradni akár bérlőként, akár saját lakás vásárlás útján.

Megnéztük, miből válogathat az, aki 2 vagy 3 szobás, jó állapotú ingatlanban gondolkozik, és tényleg a Kálvin tér közvetlen közelében.

A Ráday utcában kínálják ezt a luxusszinten felújított, napfényes, duplakomfortos, cirkófűtéses, 3 szobás lakást (amerikai konyhás nappali és két hálószoba) 67,5 millióért. Az alapterület 79 négyzetméter.

Kattints a képre még több fotóért!

Porcelanosa csempék, indonéz Otago kő- és faburkolatok, akril frontok, valódi kőrisfa svédpadló, cserélhető mennyezet design, hangulat világítás és háromrétegű nyílászáró. Gardróbok, bio kandalló, automata redőnyök, energiatakarékos LED lámpák, kondenzációs kazán is sorakozik az extrák sorában.

Kattints a képre még több fotóért!

Mindez egy kívül-belül biztonsági kamerával ellátott liftes házban.

Nem hagy kívánnivalót maga után ez az Egyetem tértől mindössze pár lépésre található 78 négyzetméteres kégli sem, ami egy gyönyörű és ápolt art deco épületben eladó bútorozottan 89 millió forintnak megfelelő mennyiségű euróért. Mindkét szobának külön erkélye van, rövid távú bérbeadásra is ideális az ingatlan.

Kattints a képre még több fotóért!

Az ELTE épületére panorámás ez a 102 négyzetméteres, 3. emeleti lakás. Irányára 89,9 millió forint. Műszakilag teljesen felújított, azonnal költözhető.

Kattints a képre még több fotóért!

Pazar fekvés, pazar paraméterek!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

Egyre jobban aggódnak a munkahelyükért a munkavállalók

És egyre rövidebb időt lennének képesek átvészelni, ha elvesztenék állásukat- derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb, első negyedéves közös kutatásából.

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Fapados a fűtése rengeteg magyarnak

Nagy riadalmat okoztak a 2022-ben elszálló nemzetközi gáz- és áramárak Magyarországon, de a népszámlálási adatok szerint a háztartások harmadában fával fűtenek.

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A Duna Aszfalt hidat verhet, majdnem 300 milliárdért

A kormányzati portálra felkerültek a mohácsi Duna-híd megépítésére tett árajánlatok, és a Szijjártó Pétert megjachtoztató üzletember vállalkozása adta a legolcsóbbat.

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Magyar Péter pártja a főváros vezetésébe tart, de kivel és hogyan?

Három kerületben is indulhat a Tisza Párt, és a fővárosi közgyűlésbe is szeretne képviselőt küldeni

© 2024 (v2.202102)