Zöldet átölelő új építésű otthonok luxusosan!

Belváros közeli, vagy csendesebb környezet? Lakásválasztás előtt sok gondolat megfordul a fejünkben, mérlegelünk és álmodozunk. A képzelődések és az összehasonlítások közepette a helyszínre és az időre is gondolnunk kell. Miután megszületett a döntés, hogy Pesten vagy Budán nézünk körül, azt is figyelembe kell vennünk, hogy központi helyen, vagy a nyüzsgéstől egy kicsit távolabb szeretnénk élni.

Egyik döntés sem elítélendő, hiszen sok szempontot figyelme véve határozzuk el magunkat egyik vagy másik opció mellett. Az alábbi cikkben olyan új építésű beruházásokat hoztunk, amik sok pozitív tényezővel ajándékozhatnak meg.

Budán a lehetőségeket és kilátást kihasználva épül néhány igazán különleges új társasház. Újbuda legdinamikusabban fejlődő, szinte teljesen új építésű házakból álló negyedében épül a Terrace Residence lakópark, ami a csodás lakóélmény és környezet mellett még különleges építészeti kialakításokat is felvonultat. A földszinti lakásokhoz kertkapcsolat, az emeletiekhez pedig napfényes, panorámás teraszok tartoznak.

Lakópark XI. kerület

A Csalogány 43 Budapest I. és II. kerületének határán, a Széna tér szomszédságában épül. A környék magas presztizse és a kiváló közlekedés vonzóvá teszi a társasházat. A pár perc alatt elérhető Mammut bevásárlóközpont, a vásárcsarnok és a közeli intézmények megkönnyíthetik a mindennapokat. Mivel kevés építkezési telek áll itt rendelkezésre, ezért ebben a fejlődő környezetben értékes befektetésnek is tekinthetjük az itt épülő lakásokat.

lakóparkok Budán

A III. kerületben épül a 78 lakásos My City Residence társasház. A Vörösvári úthoz közel elhelyezkedő épület ideális lehet kis és nagy lakásokat keresőknek. A parkosított belső kert kellemes időtöltésként szolgálhat, de a teraszok is jól kihasználhatók. A sportolást szeretőknek a közelben van fitness- és edzőterem, joga studió, kikapcsolódni is alkalom nyílik a közeli moziban, színházban. A családosok számára pedig optimális lehet az óvoda, iskola és a nyelvsuli.

III. kerületi új építésű lakások

Ha a pesti oldalra vágynánk, akkor rengeteg lehetőség közül lehet választani. A Metrodom ingatlanfejlesztő cég a Madarász Viktor és a Szobor utca sarkán építi fel új épületét. A Madarász 38 projekt lakásaiban megújult kertvárosias környezetben élvezhetjük a csendes kis utcákat és a közeli Váci út adta közlekedési, bevásárlási és kikapcsolódási lehetőségeket. Az épületek egy közös, zárt, zöld kertet fognak össze, ahol a pihenőpark mellett a gyerekek egy nagy méretű játszóteret is igénybe vehetnek, ahol még mini csúszdapark is van.

XIII. kerületi lakópark

A VI. kerület diplomata negyedében, a Városligeti fasor és az Andrássy út között, egy fákkal körülvett, nyugodt kis utcában található a Benczúr 11 projekt. Az épületet az elegancia és a modernitás jellemzi. A 39 új építésű lakás három különálló, a földszinten összekapcsolt épület-egységben létesül. A belváros szívében lehetünk, mégis csodálhatjuk a zöld környezetet és Pest egyik kedvenc parkjában pedig kikapcsolódhatunk. Innen  a közlekedési feltételek nagyszerűek, közelben vannak a metró- és buszmegállók, de gyalogosan is könnyen elérhetjük a környező közintézményeket, szórakozásra alkalmas helyeket.

elegáns lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Áll a bál Brüsszelben, Orbán Viktor is nagyon kiborult

Áll a bál Brüsszelben, Orbán Viktor is nagyon kiborult

A rendőrség idő előtt véget vetett egy konzervatív rendezvénynek.

"Hiszem, hogy a halál a vég" – egy 27 másodperces késelés története

"Hiszem, hogy a halál a vég" – egy 27 másodperces késelés története

Az indiai származású brit író, Salman Rushdie nem fél beszélni az ellene elkövetett merényletről, ám támadója nevét nem hajlandó sem kiejteni, sem leírni. 

Bezsarolta Brüsszel az Orbán-kormányt Bóka János szerint

Bezsarolta Brüsszel az Orbán-kormányt Bóka János szerint

Az Európai Bizottság (EB) és az Európai Parlament (EP) nyers politikai nyomásgyakorlásra használják a Magyarország elleni uniós eljárásokat, amihez a magyar baloldal tevőlegesen hozzájárult.

Orbán Viktorék szép csendben drasztikus lépést tehettek

Orbán Viktorék szép csendben drasztikus lépést tehettek

A Védelmi Tanács ülése után születhetett meg erről a döntés.

© 2024 (v2.202102)