Belső kétszintes penthouse: a legjobb befektetés Hévízen

Egy hévízi ingatlan mindig jó befektetés, hiszen Budapest után Hévíz a második leglátogatottabb turisztikai célpontja hazánknak, és a Balatonnal ellentétben itt a szezon nemcsak nyárra vonatkozik, hanem 365 napból áll.

Ennek megfelelően találhat is bőven családi házakat, apartmanokat, apartmanházakat, aki befektetésben gondolkodik, de felmerül a kérdés: Milyen ingatlan éri meg igazán? Nos, az első szempont természetesen az, hogy legyen minél közelebb a város központjához, azaz a tóhoz, de sokat számít az ingatlan tájolása, belső elosztása is.

Hévízre elsősorban Németországból, illetve Oroszországból és Ausztriából érkeznek vendégek, érdemes tehát a német vendégek igényeit feltérképezni. A németekről pedig tudni kell, hogy elsősorban belső kétszintes lakásokban élnek, ami náluk már-már életformává vált.

Magyarországon viszont talán ez a legritkább lakástípus, és a hévízi ingatlanpiacon is hamarabb találunk egy komplett családi házat, vagy egy egy hálószobás, egy szinten elhelyezkedő apartmant, mint belső kétszintes lakásokat.

De aki keres, az talál, és mi most találtunk is ilyen lakásokat, méghozzá új építésűeket, penthouse típusúakat, nagy terasszal, ráadásul a lehető legjobb helyen, a belváros közelében, de csendes környéken.

Külön jó hír, hogy ezekre a lakásokra még csak várni sem kell, hiszen a Lotus Residence 6 lakásos társasházai a „kék templom” és a város fő utcájának számító Széchenyi utca mögött már felépültek, és mindegyik épület második, azaz legfelső szintjén egy-egy nagy, panorámás terasszal rendelkező lakás kapott helyet.

A teraszok L-alakban ölelik körbe a nappalit, az egyik oldalon dél-keleti tájolással napimádók számára, a másik oldalon észak-keleti tájolással azok számára, akik nem szeretik a nyári hőséget. A dél-keleti tájolású lakások azok kedvencei lehetnek, akik ősszel és tavasszal is szeretnék használni a teraszt, számukra az elektromos redőnyök és a klíma segít nyáron hűvösen tartani a lakást, míg az észak-keleti tájolású lakásokba azok szerethetnek bele, akik meleg nyári napokon, napközben is szívesen kiülnének a teraszra.

A nappali + 2 hálószobás, 2 fürdőszobás lakások azonban nemcsak befektetők számára tökéletesek, hanem azok a fiatalok is otthonra találhatnak itt, akiket munkájuk Hévízhez köt. A második emeleti lakásokat lifttel is meg lehet közelíteni, bennük a klíma és a riasztó kiállásokat is kiépítették.

A befektető, Abbázia Group szállodák és apartmanházak építésében már nagy tapasztalattal rendelkezik, az ő nevükhöz fűződik a Club Dobogómajor építése is, így rutinjuknak köszönhetően a Lotus Residence projektben is kiváló elosztású lakásukat, élhető tereket hoztak létre. Igény esetén a lakások berendezésében is segítenek, sőt több olyan lakás is van a projektben, amit már berendeztek, így kiadásra tökéletesek, és ezek közül néhányban már bérlők is élnek.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)