Aranyhegy és Aranyvölgy – ugye te is szeretnél errefelé lakni!?

Óbuda talán egyik legjobban fejlődő része a Testvérhegy, amely kiváló tömegközlekedéssel rendelkezik mivel az Aranyvölgy nevű vasúti megállóhoz is közel esik. Azaz „kötöttpályán” gyorsan bejuthatunk innen a város sok pontjára. A megálló kedvesen csengő nevét az ott folyó Pilis hegységben eredő Aranyhegyi-patak után kapta. Nézzük, kaphatunk-e kiváló lakásokat errefelé?

A Testvérhegy és Aranyhegy, e két, egymáshoz közeli terület kiváló infrastruktúrával rendelkezik, mégis egy csodálatos, csendes, erdővel, fákkal és madárcsicsergéssel teli hegyoldal mindkettő, amely Óbuda része. Azaz Óbuda központi részeitől  sincs messze és – főként az elővárosi vasúttal vagy autóval – innen a város számos fontos északi közlekedési csomópontja is gyorsan és könnyedén elérhető.

Itt a Testvérhegy lábánál épülő új társasház a befejezéséhez közeledik. A projekt három épülete önálló helyrajzi számmal rendelkező telekingatlanon épül, melyből kettőt már át is adtak, és hamarosan a harmadik is az építés végéhez ér.

Az  Óbuda-Testvérhegy Lakókert III. ütemében összesen 5 lépcsőház kerül megépítésre, 98 lakással. Az épületek négy, illetve öt lakószintű, lapos tetős kialakítást kapnak, a földszinten teremgarázzsal és tároló helyiségekkel, ahonnan a lakók számára lift biztosítja a kényelmes közlekedést a lakásokhoz.

Az emeleti lakásokhoz változatos méretű erkélyek, illetve nagyméretű tetőteraszok kapcsolódnak, míg a földszintiekhez saját használatú kertrész jár. A három épületet körbeölelő területeken változatos fa- és bokorállományú, közlekedő járdákkal ellátott közös használatú kert épül, amely biztosítja a tulajdonosok számára a nyugodt, zöld környezetet.

Az épület a legmodernebb föld-hőszondás hőszivattyús rendszerrel lesz felszerelve, ennek alkalmazásával a téli fűtési energia kb. 70%-át, a nyári hűtési energia 70-80%-át a föld belső hőmérsékletének felhasználásával nyerik. Ez a rendszer pedig nem csak alacsonyabb költségeket jelent, hanem környezetkímélő megoldást is.

A lakáslista változatos kínálatában mindenki megtalálhatja a számára legideálisabbat, legyen szó párokról, családokról, vagy akár befektetőkről.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)