Új otthonok Budapesten, csak igényes családoknak!

Míg az ember egyedül, vagy a párjával él könnyebben köt kompromisszumokat otthonával kapcsolatban, családosan azonban nehezebb megtalálni a tökéletes lakást – különösen Budapesten. Most nekik hoztunk néhány remek lehetőséget!

Lehet, hogy aki korábban, fiatalabban, ki se tette volna a lábát a Budapesten belvárosból, mára már kertvárosi környezetre vágyik, akinek pedig a munkahely közelsége számított, ma már olyan helyre költözne, ahol van lehetősége kikapcsolódni. Egyértelmű, hogy gyermekekkel megváltoznak az igények is, de vajon találunk-e ezeknek megfelelő otthont a fővárosban?!
Jó hírünk van! Szerencsére van miből válogatni és mi el is hoztunk most néhány új építésű otthont, ami tökéletes választás lehet családoknak!

A XIV. kerületben, zöldövezeti környezetben épülnek a Paskal Garden lakásai. Itt helyben is kiváló lehetőségeket nyújt a szabadidő egészséges eltöltésére például a megújuló Rákos-patak környéke. Bár a belváros gyorsan és könnyen megközelíthető, mégis adott a kertvárosias környezet, ami tökéletes otthona lehet kis és nagyobb családoknak is.

Sok tehetősebb család választja lakóhelyéül Budát, a Kelenföldhöz közel eső Sasad pedig manapság az egyik legkedveltebb része. Itt épül kis lakásszámmal a Sasadi 176 villaépület, melyben 3-5 szobás luxuslakások kerülnek kialakításra, a minőségi életstílus kedvelőinek. A földszinti lakások saját kertkapcsolattal rendelkeznek, az első emeleti lakásokhoz nagy méretű erkély, a második emeletiekhez pedig nagy terasz és privát tetőterasz kapcsolódik.

A XIII. kerület mindig is kedvelt célpontja volt a családoknak, az itt épülő Citizen Park pedig szintén tökéletes választás nekik. Nem csak lakást, hanem komplex életteret nyújt az ideköltözőknek, belső kerttel és játszótérrel. A 30 és 130 négyzetméter közötti lakások kínálatában mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, akár CSOK igénybevételével is.

Az Újpesten épülő Metrodom Panoráma több szempontból is kiemelkedő. Egészen egyedülálló módon kapcsolja össze a modern, ég felé törő magasházakat és az élő természetet, a 17 emeletes tornyokból pedig lélegzet elállító panoráma tárul a lakók elé. A lakópark a Szent István térhez kapcsolódva alkotja az új, lokális városközpontot, ahol autóforgalom elől elzárt sétálóteret fog közre. Ez a sétálótér egyaránt kínál lehetőséget a pihenésre, a közösségi életre, illetve több korosztályos, modern játszóterével időtöltést a gyerekeknek és szülőknek.

A Mélytó lakópark Kőbánya méltán közkedvelt területén, parkosított környezetben a Mély-tó közvetlen közelében fekszik. Ebben a kellemes zöld környezetben nem csak jó környéket, de minden fontos szolgáltatást is megkapnak a lakók. A lakóparktól pár percre található iskola, óvoda, Újhegyi uszoda, bölcsőde, valamint nagyobb élelmiszerüzlet, zöldséges, posta, bank, és benzinkút egyaránt. A tárasházban pedig akár 5 szobás nagy családi lakást is vásárolhatunk.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)