Hévízen is lehet befektetése anélkül, hogy elhagyná a fővárost

Aki ingatlanba fektetné a pénzét, elsősorban a fővárosban gondolkozik, pedig a Balatonon vagy például Hévízen is remek lehetőségeket találni. Egy ingatlannal azonban foglalkozni kell, berendezni, karbantartani, bérlőket keresni, így nyilván sokkal kényelmesebb inkább helyben befektetni a pénzünket. De mi van, ha valaki ezeket a gondokat leveszi a vállunkról?

Üdülőhelyen ingatlant vásárolni akár saját célra, akár befektetésnek akkor van értelme, ha van időnk rendszeresen odautazni, vagy ha ismerünk valakit a környéken, akire nyugodtan rábízhatjuk az ingatlan karbantartásával, kiadásával járó feladatokat.

Szerencsére mára ezt sok beruházó felismerte, így akadnak olyan új építésű projektek, ahol a fejlesztő ezeket a feladatokat helyettünk átvállalja. Mi is találtunk egy ilyen beruházást, méghozzá a Hévízi-tó partján, ahol különösen megéri befektetni, hiszen 365 napból áll a szezon.

Természetesen, ha már befektetés céljából keresünk lakást, akkor az sem mindegy, hogy milyet választunk. Fontos, hogy jó helyen legyen, és nem csak elhelyezkedését, hanem méretét, elosztását tekintve is olyan legyen, amilyet a bérlők keresnek.

Hévízre a legtöbb turista Németországból érkezik, ezért a legjobb befektetés egy olyan lakás, mely az ő igényeiknek megfelel és a város központjában, a tó közelében található. A németek jellemzően belső kétszintes lakásokban élnek, náluk ez már-már életformává vált, így Magyarországon is ezt a lakástípust keresik. Nálunk azonban épp ebből van a legkevesebb, és Hévízen sem jellemző különösebben.

Mi azonban most találtunk egy projektet, amelyben nemcsak, hogy belső kétszintes lakásokat kínálnak, ráadásul a Hévízi-tó közelében, de még a lakáskiadással kapcsolatos teendőket is teljes mértékben leveszik a vállunkról. Ezekre a lakásokra ráadásul még csak várnunk sem kell, hiszen már felépültek, és igény szerint akár teljes berendezéssel is kérhetjük, így akár a kulcsok átvétele után már másnap kiadhatjuk őket.

A Lotus Residence lakásai 6 lakásos társasházakban, a város fő utcájának számító Széchenyi utca és a „kék templom” mögött helyezkednek el egy csendes zsákutcában. A második, azaz legfelső szinten található lakások nemcsak belső kétszintesek, hanem penthouse jellegűek, nagy panorámás terasszal rendelkeznek.

Minden társasház tetején két ilyen lakás található, egyik dél-keleti tájolású terasszal, napimádóknak, a másik észak-keleti terasszal, azoknak, akik nyáron, napközben is szívesen kiülnének a teraszra. A lakások nappali + 2 hálószobával, 2 fürdőszobával rendelkeznek, nappalijukat L-alakban öleli körbe a tágas terasz.

A társasházak liftesek, minden lakásban padlófűtés és elektromos redőnyök találhatók, a klíma és a riasztó kiállásokat is kiépítették. A hálószobák kőris faparketta, a többi helyiség természetes márvány burkolatot kaptak. Minden lakáshoz saját, ingyen parkolóhely tartozik.

A lakások közül néhányat már berendeztek, ezek közül van amelyikben már bérlő is lakik, így különösen kedvező lehetőség egy ilyen ingatlan megvásárlása, de bármelyik lakás választása esetén átvállalják a kiadás és a karbantartás feladatait, amennyiben a tulajdonos ezt igényli.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)