Új lakást a fa alá?! Inkább fát az új lakásba!

Elérkezett az év utolsó hónapja, így az áfa mértékének drasztikus változása miatti, hatalmas lakásár kedvezmények is már csak alig egy hónapig érhetőek el, így aki teheti, annak érdemes új lakást vennie. Az ünnepi készülődés közben is szenteljünk ennek figyelmet, és ne menjünk el a hihetetlenül kedvező lakásvásárlási konstrukciók mellett, mivel ezúttal valóban egy soha vissza nem térő alkalomról van szó. Nézzük meg részleteiben is ezt, mégpedig egy Angyalföldön most épülő projekt példáján.

Lassacskán az utcák, kirakatok, boltok is felöltik ünnepi köntösüket, és mi is elővesszük színes égőinket, különböző csillogó díszeinket, kiegészítőinket a padlás rejtekeiből. Színek, fények, illatok nyüzsgő játékával találjuk szembe magunkat ilyenkor, ami mind-mind segít a tökéletes hangulat megteremtésében. Érdemes tehát mielőbb közelebbről is megnézni a Kucsma utcát, hogy az ünnepi hangulat magával ragadja az érdeklődőt és az új otthonunkat meghitt, ünnepi csillagszóró szikrázó fényétől meleg és varázslatos idillben tervezgethetjük már.

Soha nem kínált még ilyen páratlan helyzetet a piac lakásvásárlásra,mint napjainkban. Igaz ez mind a beruházói, mind az állami, mind a pénzügyi szektort megvizsgálva. Az állam példátlan támogatásokkal segíti az emberek lakáscélú terveinek megvalósítását, legyen szó akár visszatérítendő, akár vissza nem térítendő finanszírozásról, mint a méltán népszerű csok, az MCSOK (Megelőlegező Családi Otthonteremtési Kedvezmény), a csok-hoz kapcsolódó kamattámogatott lakáshitel, illetve az áfa visszatérítés vagy a jelzáloghitel elengedése.

A pénzügyi szektor tisztában van azzal, hogy a kitűzött ingatlancél elérése érdekében felvett lakáshitel akár hosszú évekre is meghatározhatja a család pénzügyeit, éppen ezért kínálnak egyre inkább elérhetőbb, fogyasztóbarátibb és nem utolsósorban kiszámíthatóbb finanszírozási formákat a pénzintézetek. Ráadásul ma soha nem látott mélységben vannak a lakáshitel kamatok, már a teljes hiteldíjmutató is sok banknál becsúszott 3 százalék alá!

Karácsonykor az embernek még otthon is honvágya van – tartja ezt a régi mondás, ami ma már egyre kevésbé állja meg a helyét, főleg Angyalföld egyes részein, mivel akkor még nem a mai pompájában tündökölt a XIII. kerületi remek, szép, kis kedves és élhető lakásokat kínáló Kucsma utca.

Angyalföld méltán népszerű és kedvelt részén bukkantunk rá egy kihagyhatatlan ajánlatokat kínáló megbízható, és egyúttal számos kiváló referenciával rendelkező beruházó legújabb projektjére, nézzük is meg közelebbről.

Idén augusztusban indult el a Kucsma u. 14. sz. alatti, a beruházó előző projektjeihez hasonló, nívós kategóriájú társasház építése is, ahol most akár 16 százalékos árelőnnyel is megvásárolhatóak az élhető, szerethető új lakások nyugodt, harmonikus, zöldövezeti környezetben. Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodákban. Nem tudjuk vannak-e csodák, de hihetetlen ajánlatok akadnak néha. Egy ilyenről van most szó, és már nem sok időnk maradt élni a lehetőséggel. Már csak néhány hete maradt arra, hogy igen kedvezményesen, az öt százalékos lakásáfa hatálya alatt csíphessen el a remek ajánlatokat. Így például most hatalmas kedvezménnyel, remek konstrukciókban – sőt, személyre szabott pénzügyi szakértői segítséggel – juthatnak hozzá Angyalföld egy-egy új lakásához azok a bátor szerencsések, akik még idén döntenek a lakásvásárlásról.
A dolog lényege, hogy akár 16 százalékos – az értékesebb lakásoknál ez akár 15,5 millió forintot jelentő – kedvezményt a 2019-es befizetés arányának függvényében biztosítja a környéken már jól ismert és pozitív visszajelzésekben bővelkedő beruházó. Nem árt tehát sietni, mert a kedvezményes lehetőség a karácsonyfa állításáig, december 23-áig érhető csak el, és a lakások 50%-a már el is kelt!

A Kucsma 14 társasház tehát nem átlagos: élhető, szerethető, nyugodt és derűs. Csak 22 lakás van benne (és egy irodahelyiség), így közvetlen, harmonikus és baráti viszonyt ápolhatnak egymással lakók. Természetesen lesz minden lakáshoz megvásárolható teremgarázs beálló és tároló, a lift pedig az összes szinten, egészen a parkolóktól a 4. emeletig fog járni.
E magas színvonalú házban a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat jár, az emeleti lakásokhoz erkély, a legfelső szinten pedig tetőterasz lesz. A modern lakások mérete 46-tól 126 négyzetméterig választható.
Ahogy tehát a városban az utcák, terek karácsonyi hangulatot árasztanak, úgy érezzük mi is, hogy otthon is szeretnénk az ünnep varázsát átélni, hiszen a feldíszített lakás és a karácsonyra hangolt dekoráció fokozza a várakozás izgalmát, hogy mielőbb családtagjaink örömében teljesedjen ki ünneplések közepette a karácsonyi hangulatunk. Ehhez a csodás, békés érzéshez kínál helyszínt a fejlesztő a Kucsma utcában.

 

A cikk a lakások értékesítőjének támogatásával készült.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdekes számok a Yettelnél

Érdekes számok a Yettelnél

Évi 80 százalékos plusz.

Kivételes produkció a magyar kakaós csigáktól

Kivételes produkció a magyar kakaós csigáktól

Hamburger kontra joghurt.

Példátlan lépéssel próbálkozik a Nike

Példátlan lépéssel próbálkozik a Nike

Méretes az olimpiai büdzsé.

© 2024 (v2.202102)