Presztízsértékű, környezettudatos és hipermodern otthon Budakeszin

Az agglomeráció egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, különösen azért, mert a Budapest környéki településeken akár családi házat vagy saját kerttel rendelkező ikerházat, sorházat vehetünk a fővárosi lakásunk árán. Most a XII. kerülethez közel, Budakeszin mutatunk egy különleges lehetőséget.

Persze az emberek nem könnyen mozdulnak ki a komfortzónájukból, ezért mindenki a jelenlegi lakóhelyéhez legközelebb eső települést keresi, ahol remélhetőleg csendesebb környezetben, zöld övezetben találhat nagyobb otthonra a jelenlegi áráért. A XII. kerületben lakók számára mutatunk most egy remek ajánlatot.

A XII. kerület igazi presztízsértékkel bíró kerület, ahová elsősorban a zöldövezet miatt költöznek az emberek, itt is előfordulhat azonban, hogy a család bővülése miatt nagyobb lakást kell keresnie valakinek. A kedvező állami támogatások segíthetnek ugyan az új lakás vásárlásában, de a kerületben az új építésű lakások ára már 1 millió forint felett alakul négyzetméterenként, így opció lehet az agglomeráció legközelebbi településére, Budakeszire költözni, ami méltán az egyik legnépszerűbb kis város Budapest környékén, és ahol lényegesen alacsonyabb áron lehet új építésű ingatlanhoz jutni.

Az új építésű házak azonban – legyen szó akár lakóparkról, akár magánházakról, iker- vagy sorházakról – manapság úgy néznek ki, mintha legalábbis sorozatgyártásban készülnének. Nemcsak hogy szinte teljesen egyformák, de gyakorlatilag egyiknek unalmasabb a homlokzata, mint a másiknak, azzal pedig, hogy a kor elvárásainak megfelelően energiatudatos, környezetbarát megoldásokat alkalmazzanak a legtöbb beruházó csak minimális mértékben foglalkozik. Szerencsére azért akadnak üdítő kivételek.

Budakeszi szívében, mégis csendes környezetben, egy olyan háromlakásos sorház építését kezdik meg a közeljövőben, amelynek egyedi homlokzata a megszokott formai megjelenéstől eltérő, cseppet sem unalmas, mégsem kirívó, hanem figyelembe veszi a környék hagyományait, és harmonikusan illeszkedik mind az épített, mind a természeti környezetbe.

Az épület tervezésénél figyeltek arra is, hogy kellő tér legyen a privát szféra számára, ugyanakkor a lakók igazi közösséget is kialakíthassanak, ezért minden lakás saját kertrésszel fog rendelkezni, de egy közös használatú grillterasz és medence is tartozik majd a házhoz.

A beruházó mindemellett különös figyelmet fordított az energiatakarékos, környezetbarát megoldások alkalmazására, így azon túl, hogy az épület megfelelő hőszigeteléssel és hőszivattyús fűtéssel rendelkezik, ami ma már nem ritka az új építésű projektekben, itt hővisszanyerős szellőztető rendszer, csapadékvízgyűjtő rendszer és napelemek is segítik a háztartások minimális energiaigényű fenntartását.

A lakások mind belső kétszintesek, és nappali + 3 hálószobával, 1 fürdőszobával, 2 zuhanyzóval és egy külön WC-vel rendelkeznek, így tökéletesen alkalmasak családok számára. Az építkezés várhatóan márciusban kezdődik, így most még bevezető áron lehet lefoglalni a lakásokat, a beruházás biztonságára pedig garancia, hogy a projekt egy olyan cég kezében van a tervezéstől a kivitelezésig, ami a környéken több, hasonló, díjakkal jutalmazott referenciamunkával is rendelkezik.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Medgyessy Péter: A mostani helyzetbe 2026-ban belebukhat a kormány

Medgyessy Péter: A mostani helyzetbe 2026-ban belebukhat a kormány

Magyarország 2002-2004 közötti miniszterelnökével a Klasszis Klub április 22-ei adásában beszélgettünk.

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első három hónapjában.

Hibázott a TV2, csattant a bírság

Hibázott a TV2, csattant a bírság

A csatorna túltolta a promóciót egy decemberi adásban.

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Komoly hivatali látogatáson járt a köztársasági elnök.

© 2024 (v2.202102)