Bizonytalan gazdasági helyzetben az ingatlan lehet a legjobb befektetés

Az elmúlt hetek eseményei után sokakban megfogalmazódott a kérdés: Mibe érdemes ilyenkor fektetni a pénzünket? Mi a biztos befektetés bizonytalan időben? A részvények például nem kínálnak biztos befektetési lehetőséget, tekintve, hogy az utóbbi időben nem volt olyan vállalat, amelynek a részvényei ne zuhantak volna a tőzsdén. Mi akkor az ideális befektetés?

Szakértők szerint elsősorban nemesfémekbe: aranyba és palládiumba, valamint ingatlanba érdemes most pénzt fektetni. Az ingatlan hosszú távon különösen jó befektetés lehet, ugyanis az árak mostani megtorpanása csak átmeneti és nyártól újabb emelkedésre számítanak a szakértők. Így ilyenkor kifejezett jó ajánlatokkal is találkozhatunk.

Egy válsághelyzet persze sok mindent megváltoztathat, ezért olyan környéken érdemes keresgélni, ahol az ingatlanok hosszú távon is tartják az értéküket. A kiváló közlekedési feltételek, és az egyetemek, munkahelyek közelsége mind olyan tényező, ami miatt egy környék mindig népszerű lesz.

Ha ezeket a szempontokat nézzük, a VIII. kerületben a nemrég megújult, de tovább szépülő a Horváth Mihály tér biztosan sztár környék marad. Az egyetemek közelsége, a közeli Nokia Skypark irodaház és a remek közlekedés a 4-es metrónak és a 4-es, 6-os villamosoknak köszönhetően eddig is adott volt itt. Tavaly ősszel a tér után a templom is megújult, és az Önkormányzat tervei szerint a templom környékének az átépítése is hamarosan megkezdődik. Mindez garancia arra, hogy itt biztosan találunk hosszútávon is értékálló ingatlanokat, amelyek garantálják befektetésünk biztonságát.

A Horváth Mihály tér tágabb környezetében, az elmúlt években megújult Józsefvárosban számtalan igényes étterem és szórakozóhely nyílt. Ez idevonzza azokat a fiatalokat, akik számára fontos, hogy minden szolgáltatás és szórakozási lehetőségek is legyenek otthonuk közelében, ugyanakkor a munka és tanulás mellett pihenni is szeretnének, ezért már menekülnének a VI-VII. kerületből a turisták miatt.

Ráadásul a Horváth Mihály téren épülő Marone House-ban most a fejlesztő fizeti helyettünk az ÁFÁ-t, így különösen jó áron juthatunk hozzá új lakáshoz. A projekt épülő otthonai kifejezetten jó adottságúak, naposak, és többségük a belső kerteknek köszönhetően zöldre néz, ami nagyon ritka a belvárosban.

A lakások energiatakarékosak, extra hőszigeteléssel rendelkeznek, és fűtésüket modern, hőszivattyús felület hűtő-fűtő rendszer biztosítja majd.

A Marone House lakásaiba okos otthon központot is beépítenek, ami biztosítja a termosztát, a világítás, a garázskapu és a kaputelefon irányítását, illetve további opciókkal is bővíthető, így tényleg lehet arra számítani, hogy népszerűek lesznek a fiatalok körében. Különösen, hogy zömében kifejezetten számukra ideális, egy- és kétszobás lakásokat alakítanak majd ki.

A ház építése már meg is kezdődött, az első ütemben már a második emeletnél tartanak. A ház elkészülését, a projekt biztonságát egyrészt a biztos befektetői háttér garantálja, másrészt a fejlesztő tapasztalata, hiszen több száz kiváló minőségben átadott lakás van már a háta mögött itthon és külföldön is. Érdemes tehát most kihasználni ezt a különleges lehetőséget!

A cikk megjelenését a Marone House fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)