Azonnal költözhető családbarát okosotthonok, kiváló közlekedéssel!

Számos projekt kínál otthonokat a családdal rendelkezők számára, az azonban egészen egyedülálló, hogy egy lakóparkot kifejezetten a gyermekes családok igényeire szabjanak, valóban extra szolgáltatásokkal. Ezúttal a 3-as metró vonalán fekvő, barátságos hangulatú okosotthonokat hoztunk el, amelyek egyszerre kínálják a zöld és kertvárosias, ugyanakkor a belvároshoz közeli kényelmes élet előnyeit.

A Metrodom Park  infrastrukturális kapcsolatai rendkívül jók, ugyanis a 3-as metró Pöttyösutcai megállója mindössze 7 perc sétára található. Lokációja azért is ideális a gyermekes családoknak, mert a közelben kiváló intézmények találhatók, akár gyalog is: csupán 5 perc sétára van a Zágráb utcai Gézengúz óvoda, onnan pedig néhány sarokra a Kőbányai Janikovszky Éva Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola.

A Metrodom Park tervezői törekedtek arra, hogy olyan otthonokat álmodjanak meg, amelyek a család minden tagja számára kényelmesek. A lakópark onnan kapta a nevét, hogy egy hatalmas belső parkot ölel körbe, ahol aktív pihenéssel lehet eltölteni az időt. A lakópark épületegyüttesében 2-3, illetve 4 hálószobás lakások közül lehet választani, így mind a kisebb, mind a 3-4 gyermekes nagy családok megtalálják a számukra legideálisabb otthont. Valódi kényelmet jelent, hogy a négyszobás lakások esetében a szülői hálókhoz minden esetben tartozik külön fürdőszoba, valamint a lakások többsége rendelkezik külön háztartási helyiséggel is, amelyek akár mosókonyhaként is használhatóak.

A lakáskeresők részéről egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy új otthonukhoz kert vagy erkély is tartozzon. A Metrodom Park   otthonainak egyik legnagyobb vonzereje abban rejlik, hogy a lakóparkban minden egyes lakáshoz tartozik erkély vagy terasz, a földszinten lakást vásárlók pedig saját, külön bejáratú kerttel rendelkeznek!

Az egészen pici babával rendelkező szülők használhatják az egyik épületben lévő, sokféle játékkal felszerelt, teraszos babaszobát, vagy a kertben is tehetnek hosszú sétákat a babakocsival, amelyeket ráadásul a földszinti tárolóban is elhelyezhetnek, így az nem foglalja a helyet a lakásban. A belső kertben több korosztály számára is alkalmas játszótereket találunk a Metrodom Parkban, ahol a gyerekek önfeledten kikapcsolódhatnak és játszhatnak egymással. A gyermekeket egy mini KRESZ-pálya is várja, ahol biztonsággal közlekedhetnek a kismotorokkal, biciklikkel, így ismerkedve meg az autós közlekedés alapvető szabályaival.

A Metrodom Park belső kertjében egy rózsákkal befuttatott lugas és díszkert került kialakításra, ahol a padokon megpihenve nyugodtan lehet olvasgatni vagy beszélgetni, emellett hangulatos meditációs tetőkert és jógaterasz, illetve fitneszterem és klubhelyiség várja a lakóparkban élőket, sőt, a kertben kialakított tűzrakóhelyen grillezésre, bográcsozásra is lehetőség nyílik.

Ahogy a Metrodom lakóparkjaitól megszokhattuk, az igényes kivitelezés mellett természetesen a biztonságra is odafigyelnek, így az egyébként is zárt lakóparkra 24 órás portaszolgálat ügyel.


A Metrodom Parkot ajánljuk mindazoknak, akik családjukkal együtt keresnek új építésű okosotthont, és azoknak a lakáskeresőknek, akiknek egyszerre fontos a belváros könnyű elérhetősége és a nyugodt, kertvárosi élet hangulata.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)