Van hely, ahol nem lesz olcsóbb a lakás: most érdemes beszállni!

Manapság már egyre többen tartanak attól, hogy a közelgő válság idején nehéz lesz jó lakásokat találni a piacon. Ez annyiban igaz is lehet, hogy a gazdaság elbizonytalanodása miatt az új építések száma jelentősen csökkenni fog a következő 1-2 évben. Van azonban olyan opció, amelyre már érdemes most lecsapni, hiszen van ahol nem lesz olcsóbb az otthon: a fővárosi új piacon nem várható árcsökkenés.

A fentiek azt jelentik, hogy aki kompromisszum mentes minőséget keres az új lakások közt, az egyre kisebb választékkal találkozik majd, olcsóbb viszont aligha lesz a dráguló anyagokból épülő új lakás a fővárosban. Így van ez azokban a kerületekben is ahol sok új lakás épül. Ugyanis, ha nem kezdődnek új építkezések akkor csak a meglévő új vagy újszerű házak lakásai közül lehet választani. Itt viszont tudni érdemes azt, hogy az előrehaladott építkezések esetén nem biztos, hogy a legjobb lakásokat csíphetjük el. Érdemes tehát sietni annak, aki a Ferencvárosban keres magának színvonalas új otthont.

Szerencsére a kerület fejlődő részén azért akad még egy-két jó ajánlat. Innen hoztunk most egyet.

Fiatalos, lendületes környékek, kitűnően lakható és/vagy kiadható lakások. Aki tehát megfizethető, de mégis igen jó környéket keres a belvároshoz közel, annak messze a legkézenfekvőbb szétnéznie Ferencvárosban.
Innen nagyon hamar be lehet jutni a legtöbb nagy egyetemhez, elsőrangú a közlekedés a belváros irányába. Ráadásként pedig a szabadidő eltöltésére is megannyi lehetőség van: sok a park és a zöldfelület. Az sem utolsó szempont, hogy – mint említettük – rengeteg új társasház van, így a környék több, mint élhető.


Itt tehát az új építések és a felújított házak egymást érik. Közel a 3-as metró, a Lurdy ház és a körút is a 4-6-os villamosokkal, valamint az egyes villamos vonala is, amellyel a város távolabbi szegleteibe is gyorsan el lehet jutni a Kelenföldi pályaudvartól az Árpád hídon át egészen Óbudáig. (Az új házhoz nem csak a város központja van közel, de a Duna part is csak pár perc sétatávolságra van. Közelben a 2-es, 24-es, 51-es villamos, a 23-as busz, és két megállónyira van a 3-as metró.)

Errefelé, tehát a Duna partjától sem túl messzire, találjuk a Ferencváros Residence társasházat, amelynek lakásai 2020-ban is igen kedvező áron vásárolhatók meg! Két szobás otthonok már nagyon jó négyzetméterártól szerepelnek a kínálatban, az átadás pedig kevesebb, mint egy év múlva, 2021 tavaszán várható. Fontos, hogy az építkezés jelenleg is – dacára a járványügyi helyzetnek – gőzerővel zajlik!
Nem mellesleg még régi-új akció is akad: aki most köti le lakását, annak továbbra is él az – a tavaly kezdett – értékesítési csomag, miszerint 3 évig a lakások beruházója fizeti a fűtésszámlát!

A fenti, kitűnő közlekedési kapcsolatokon túl a Nemzetvédelmi Egyetem új Campusának, valamint az Orvosi és a Közgazdasági egyetemek is közel vannak ide, ami a befektetők vagy a felsőoktatásban tanuló, a fővárostól távolabb lakó gyermekek szülei számára is ideális választássá teszik ezeket az hangulatos otthonokat.
Lényeges, hogy a modern, fiatal – vagy éppen fiatalos – lakók elvárásainak megfelelően készül az épület, ahol egyszerre lesz jelen a családias, meghitt környezet és a belváros közelsége.

Ide persze bármilyen ízlésnek megfelelő, tartós burkolatok és szaniterek választhatók i– gény szerint. A társasház továbbá a legmagasabb műszaki tartalommal készül: modern hűtő-fűtő hőszivattyúval, amely akár -30 fokban is tökéletesen teljesít, nyáron pedig kellemesre hűt, így a külön – eléggé drága – klímaberendezést sem kell beszereltetni.

A cikk megjelenését a társasház lakásainak értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Áll a bál Brüsszelben, Orbán Viktor is nagyon kiborult

Áll a bál Brüsszelben, Orbán Viktor is nagyon kiborult

A rendőrség idő előtt véget vetett egy konzervatív rendezvénynek.

"Hiszem, hogy a halál a vég" – egy 27 másodperces késelés története

"Hiszem, hogy a halál a vég" – egy 27 másodperces késelés története

Az indiai származású brit író, Salman Rushdie nem fél beszélni az ellene elkövetett merényletről, ám támadója nevét nem hajlandó sem kiejteni, sem leírni. 

Bezsarolta Brüsszel az Orbán-kormányt Bóka János szerint

Bezsarolta Brüsszel az Orbán-kormányt Bóka János szerint

Az Európai Bizottság (EB) és az Európai Parlament (EP) nyers politikai nyomásgyakorlásra használják a Magyarország elleni uniós eljárásokat, amihez a magyar baloldal tevőlegesen hozzájárult.

Orbán Viktorék szép csendben drasztikus lépést tehettek

Orbán Viktorék szép csendben drasztikus lépést tehettek

A Védelmi Tanács ülése után születhetett meg erről a döntés.

© 2024 (v2.202102)