Egy igazi értékőrzési lehetőség a Corvin Negyed vonzásában

Sokan azt gondolják, hogy a következő hónapokban érezhetően csökken majd a lakások ára. Ez azonban csak akkor igaz, ha eleve túlárazott, rossz minőségű ingatlanok között keresgélünk. Mi most azonban a Corvin Negyed vonzásában egy olyat mutatunk, ahol az értékőrzés a nagy valószínűséggel garantált lehet a következő időszakban.

Amennyiben valaki nem enged a minőségi elvárásaiból és kizárólag a színvonalas új építésű lakások között keres, akkor inkább az árak emelkedésére kell felkészüljön.

A gyengülő forint miatt ugyanis, az építőanyagok, a gépészeti alkatrészek és minden más lakás-összetevő jelentősen drágulni fog a következő hónapokban. Ez pedig azt jelenti, hogy nem árt időben, – akár már most – szétnézni az új lakások közt. Különösen azoknak, akik nem elégszenek meg a kompromisszumos használt-kínálatban elérhető otthonokkal.

Az efféle lehetőségek közt válogatva, leltünk rá a Józsefvárosban, a Corvin Negyedhez igen közel a Baross társasház projektre.

Ezen az alaposan megújuló környéken, a körúttól mindössze két buszmegállónyira épülő házban most változatos méretű, de igen modern anyagokból és kiváló minőségben épülő társasházi lakások vásárolhatók meg. Itt nem csak a befektetők, de a belvároshoz nagyon közeli új otthont keresők is megtalálják a számításukat.

A ház különlegessége a zöld belső kert, ami egyúttal a csend és nyugalom kis szigeteként is funkcionál, holott a ház mégis igen közel van a városi nyüzsgéshez. Akár egy kisebb sétával is elérhetjük innen a 4-6-os villamosokat, a 4-es és 3-as metró egy-egy megállóját ( János Pál Pápa tér és Semmelweis Klinikák), valamint az említett Corvin Negyed bevásárlóközpontját, megannyi szolgáltatásával. Az autósoknak mélygarázs és a helyben lakóknak járó további lehetséges parkolási kedvezmények segítenek.

Itt a belvárosban, a VIII. kerület legkedveltebb részén, az emlegetett Corvin-negyedtől nem messze készül el a Baross Utcai Társasház, amelyben 44 változatos alaprajzú lakás közül válogathatunk. Aki a felsőoktatásban tanuló gyermekének venne, vagy ennek a célcsoportnak kiadna, vagy épp az első „családi fészekben” gondolkodók, vagy épp a nagyobb családosok – itt mindenki megtalálhatja, amit keres.

Dacára a jó ajánlatnak az árak is elfogadhatók, különösen amennyiben egy-egy jobb adottságú használt lakás felújítását, magasabb rezsiét is belevesszük. Ráadásul az új otthonok műszakilag és esztétikailag is minden lehetséges elvárásnak megfelelnek. A parkosított belső kert mellett a legmodernebb hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszer és modern elosztású lakások is lesznek. Úgyhogy érdemes sietni, mert gyorsan fogynak a lakások errefelé.

Mindemellett a Józsefváros közterületeinek biztonságát a főváros egyik legjobban kiépített térfigyelőkamera-hálózata vigyázza.

A cikk megjelenését a Baross társasház értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

© 2024 (v2.202102)