Központi helyen, mégis zöld környezetben, Debrecenben

Az elmúlt hónapokban a zöld környezet felértékelődött, a lakásválasztásnál az egyik legfontosabb szempont lett, hogy az ingatlan rendelkezzen erkéllyel, terasszal, esetleg kertkapcsolattal is, és lehetőleg zöld övezetben legyen.

Ugyanakkor mindenki szeretne olyan helyen élni, ahol minden szolgáltatás a közelben van, és a közlekedés is kiváló. Az ilyen környékek és a zöld kertvárosi részek azonban általában távol esnek egymástól. Kivéve, ha egy újonnan fejlesztett intermodális központ közelébe valaki zölddel körülvett lakóparkot álmodik.

Ez történt a most épülő Ispotály Lakóparkkal Debrecenben, mely az intermodális központ közelében valósul meg, ahol vasút-, autóbusz- és villamos közlekedés, valamint kereskedelmi-, vendéglátó- és szórakoztató egységek is a közvetlen közelben lesznek, ugyanakkor a város központjától is mindössze 1,5 km-re fekszik, így iskola, óvoda, egészségügyi intézmény, gyógyszertár is található a közelben. Mindemellett a lakóparkot úgy tervezték, hogy nagy legyen a zöld felületek aránya, ahol az egyes épületek egy zárt, gondozott, csendes, belső udvart vesznek körbe, ami alkalmas kikapcsolódásra, pihenésre.

A lakópark területén 5 társasház épül hőszigeteléssel, három rétegű, argon gázzal töltött üvegezéssel ellátott, fokozott hő- és hangszigetelésű nyílászárókkal. Az épületek négyszintesek, mindegyikük lifttel felszerelt, bennük 44-90 nm-es lakások kapnak helyet. Szinte majdnem mindegyik lakáshoz jár loggia is, a földszinti lakások legtöbbje kertkapcsolattal is rendelkezik majd.

A lakások fűtését tömbfűtés biztosítja radiátor hőleadókkal, a fürdőszobák és mellékhelyiségek kivételével, ahová padlófűtést és törölközőszárítós radiátort szerelnek be, a lakások nappalijában klíma előkészítés is lesz.

A lakópark elhelyezkedésének és a változatos méretű lakásoknak köszönhetően minden korosztály megtalálhatja a számítását, sőt a lakások befektetés céljára is ideálisak, különösen, hogy igény szerint akár belső tereiket is megtervezik és berendezik a tulajdonos számára.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Putyint nem lehet diplomáciával legyőzni?

Putyint nem lehet diplomáciával legyőzni?

Az ukránok nagyon várják a friss tüzérségi lövedékeket. Háborús hírek.

Senki nem kap többé kegyelmet Novák Katalin miatt?

Senki nem kap többé kegyelmet Novák Katalin miatt?

Idén eddig szünetel a kegyelmezés.

Jól szervezett árverés: eladta az állam a Petőfi laktanyát is

Jól szervezett árverés: eladta az állam a Petőfi laktanyát is

Nagy árverés volt: az első licitáló nyert.

© 2024 (v2.202102)