Ilyen nincs is nálunk – legalábbis másutt a Balatonon biztosan nincsen…

A Balatonon sem elégszik meg a mindennapival, de mégis sürgősen, már ebben a szezonban költözne teljesen egyedi, prémium apartmanjába? Amennyiben ilyet keres, mindenképpen nézzen rá a döbbenetesen szépre sikerült Marina Sétány Penthouse projektre Balatonszemesen, a kikötő mellett.

A szürke tucatnyi árnyalata, kockaformák, uniformizmus… ezt kínálja ma sok másik Balaton parti, vagy parthoz közeli új, modern apartmanház. A balatonszemesi Marina Sétány Penthouse ugyanakkor vitathatatlanul kilép ebből a skatulyából. Az épület nagy, méltóságteljes jachtot formázó alakja közvetlenül a balatonszemesi vitorlás kikötő mellett áll – és első pillantásra olyan hatást kelt, mintha egy nagy luxushajó parkolna a kikötőben…

Az épületben a prémium minőségű lakások már el is készültek és beköltözhetők (lásd képünkön is), és jelenleg még akad is néhány elérhető mind a kisebb, mind a nagyobb alapterületű otthonokból.

A még eladó lakások között megtalálható a garzon, a nappali + 1 hálószobás, a 2 hálószobás és a 3 hálószobás, sőt, a két szintes Penthouse lakás is. Ez utóbbi teraszán pedig 5 személyes, kör alakú, privát jacuzzi fürdőmedencével. Az épület elkerített kerti részén pedig nagy, 15 méteres úszómedence és gyerekmedence is készült.

A beruházásnál egyébként is odafigyeltek mindenre, hiszen a beruházó csoport, kizárólag hazai üzletemberekből áll, akik több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a társasházak építése terén. Személyes kötödésük van a Balatonhoz és Balatonszemeshez ezért is esett a választás erre a rendkívüli Balaton parti településre.

A csapat tehát mindig figyel a helyi adottságokra és elsődlegesen az igényekhez és a helyszínhez társuló legjobb koncepcióra, és a kidolgozott részletekben rejlő magas minőségre törekednek.
Persze szinte mindenkit köt ide sok-sok fiatalkori emléke, miközben a mai kor igényeinek (és esztétikai élvárásainak) megfelelő nyaraló-házból nincsen túl sok.

 


 

Ám mégis, mit szólna hozzá, ha ha ezúttal már napokon belül a saját luxuslakása ablakából pillanthatná meg a Balaton vízfelületét. Nem csak a távolba nézve látjuk innen a széles vízfelületet, de a szemesi kikötőre is közvetlen rálátásunk van, így aki igazán szereti a vitorlázást, az akár saját balatoni jachtját is láthatja az ablakából vagy épp teraszáról. Mindez Budapest belvárosától autóval hozzávetőleg 75 percnyire megvalósulhat.

A hófehér jachtot mintázó formavilágú társasház két épületszárnyból áll, összesen 52 lakással, melyeknek közel harmada, 16 darab penthouse jellegű. Ezek hatalmas üvegfelületekkel és teraszokkal csábítanak. A dupla-szárnyú épületet tágas közlekedő folyosó és lépcsőház köti össze, és természetesen lifttel is eljuthatunk minden emeletre. A földszinti lakásokhoz privát használatú füvesített kertrész tartozik.

A ház elképesztően magas minőséget képvisel a piacon nem csak külalakra, de a műszaki tartalom tekintetében is. A lakások a legmodernebb hő- és hangszigetelést, magas minőségű nyílászárókat, sőt, talajszondás-hőszivattyús energiaellátást kaptak, ami alacsony hűtés/fűtés rezsiszámlát jelent.

Egy kiemelkedő minőségű Balaton parti új lakóház esetén már elvárás az is, hogy a háznak saját úszómedencéje legyen – ebben sem okoztak csalódást a fejlesztők, tágas medence csalogatja a lakókat. A medence és az épület környezetében zöldfelületek, napozóterasz, belső sétány teszik még harmonikusabbá a társasházat.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)