Balaton: Kiváló ár-érték arányban, a vitorlázás szerelmeseinek, Budapesthez közel

A balatoni ingatlanok az elmúlt hónapokban különösen felértékelődtek, sokan szeretnének akár csak egy picike apartmant is a magyar tenger partján. A hely kiválasztásánál pedig az egyik legfontosabb szempont a Budapesthez való közelség. A fővároshoz egyik legközelebb eső településről, a vitorlázók egyik kedvenc városából, Balatonkeneséről hoztunk ma egy remek ajánlatot.

A balatoni nyaralásokról a kellemes emlékek mellett, a legtöbb embernek óhatatlanul eszébe jutnak az oda- és vissza úton dugóban eltöltött órák is. Akiknek nyaralójuk van a Balaton parton és mindig hétvégére utaznak le, azokban ez az emlék valószínűleg még erősebb. Mivel elkerülni nem tudjuk, így nincs más választásunk, minthogy az oda vezető utat minél inkább lerövidítsük, ami úgy a legegyszerűbb, ha a Balaton keleti partján keresünk magunknak nyaralóingatlant.

A keleti part egyik legkedveltebb üdülőhelye – nem véletlenül – Balatonkenese, amit a Balaton Keleti Kapujaként is emlegetnek. A város megfelelő infrastruktúrával rendelkezik, közel van az autópályához, és igazi vitorlásparadicsommá nőtte ki magát, így aki a vitorlázás szerelmese, és Budapesthez közel keres nyaralót, annak érdemes itt szétnéznie.

A városon belül pedig egyértelműen a strand- és a központ közeli ingatlanok a legnépszerűbbek, illetve vitorlázóknak minden bizonnyal fontos az is, hogy nyaralójuk a Balaton egyik legnagyobb és egyik legexkluzívabb kikötőjének közelében legyen.

Aki ezen szempontok szerint keresgél, annak kiváló választás lehet a Prémium Residence Kenese – liget lakópark, mely a központban, a Balatonkenese Marina Port kikötőtől mindössze 150 méterre, a strandtól pedig mindössze 250 méterre helyezkedik el.

A lakópark további előnye, hogy a több, mint 2 hektáros, parkosított területen a legtöbb lakás 8 db villaházban kap helyet, amelyek szellős beépítéssel helyezkednek el ezen a hatalmas területen, és egyenként 9-17 lakás található bennük. Illetve rajtuk kívül még egy már a területen álló, tradicionális épületet (Bakter Ház) is felújítanak, melyben további 30 lakást alakítanak ki.

Mind a felújított épület, mind a villaházak a legmagasabb minőséget képviselik, a villaházak prémium minőségű, többrétegű falazattal, kiváló hő- és hangszigetelő szerkezettel készülnek és 3 rétegű üvegezéssel ellátott, hőszigetelt nyílászárókat kapnak.

A lakások mind egyedi hőszivattyús hűtéssel, fűtéssel és melegvíz ellátással, valamint egyedi mérőórákkal rendelkeznek, illetve egyedi TV és wifi rendszer is tartozik majd minden lakáshoz. Ezen felül a villaházakban minden lakás rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, a legfelső emeleteken penthouse lakások kapnak helyet.

A telek lejtős kialakításának köszönhetően a házakat úgy építik, hogy a legtöbb lakás balatoni panorámás lesz. A villaházak földszintjén kapnak helyet a zárt kocsibeállók, és minden lakáshoz tartozik majd felszíni beálló a telken belül.


Mindez a most épülő beruházások között a legjobb ár-érték arány mellett valósul meg, az első ütemk átadása 2021 végére várható, az első ütem épületeinél már láthatóak a szintek. A minőségre pedig garancia a beruházó korábbi projektje, a csopaki Prémium Residence lakópark.

A cikk megjelenését a Prémium Residence Kenese – liget projekt fejlesztője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)