Legyen exkluzív otthonod a Ferdinánd-negyedben!

Budapest megújuló részének, a Ferdinánd-negyednek ideális az elhelyezkedése ahhoz, hogy itt kiváló közlekedés mellett, mindenhez, a Westendhez, a belvároshoz, a Dunához és a Városligethez is közel találjon otthont, aki lakást keres. Ez a megújuló negyed a fejlődés központja az amúgy is népszerű és az elmúlt években dinamikusan fejlődő XIII. kerületben. Itt mutatunk most egy remek lehetőséget.

Senkinek nem kell bemutatni az utóbbi években újjászületett XIII. kerületet, a Ferdinánd híd és a Dózsa György út között elterülő Ferdinánd-negyed azonban eleinte mintha kiesett volna a figyelem középpontjából. Az utóbbi időben azonban ez a terület is fejlődésnek indult, és ma már itt van a fejlődés központja.

Az újjászülető városnegyed elhelyezkedése azért is szerencsés, mert míg más népszerű városrészek a Duna-parthoz, a belvároshoz, az Árpád-hídhoz vagy a Váci úti irodafolyosóhoz esnek közel, addig ez a városnegyed, mindennek a középpontjában, mindentől nagyjából egyenlő távolságra található.

Itt, a városnegyed Dózsa György úthoz közelebb eső részén, a Lehel utcában épül egy exkluzív, modern lakópark, minőségi kivitelezésben. A Metropol 13 három ütemben felépülő épületegyüttese letisztult, elegáns, modern külsővel jelenik meg a nyüzsgő belváros közvetlen közelében. A 3 épület által körbeölelt 3000 nm-es park, és a falai közt megszülető otthonok azonban igazi oázisok lesznek a nagyvárosi életben, ahová kikapcsolódás lesz hazatérni egy-egy pörgős nap után.

A beruházás változatos méretű lakásokat kínál a garzonoktól a nappali + 3 szobás, nagy teraszos penthouse lakásokig, a lakások egytől-egyig rendelkeznek erkéllyel vagy terasszal, a földszinti lakások mind kertkapcsolatosak lesznek, így minden korosztály, saját lakást keresők és befektetők is megtalálhatják a számukra tökéletes lakást.

A Metropol 13 lakásai minőségi kivitelezésben készülnek, első osztályú anyagokat és műszaki megoldásokat alkalmazva, melyek közül kiemelkedő a hőszivattyús mennyezet hűtés-fűtés és az elektromos alumínium redőnyök, melyekkel minden lakást felszerelnek. A lakások belső burkolatait a leendő tulajdonosok egy szintén magas minőséget képviselő választékból választhatják ki, hogy otthonuk tényleg olyan legyen, amilyennek megálmodták.

Ennél ideálisabb helyet nem is találhatnánk a mindennapi élethez és a pihenéshez, a 3-as metróval szinte bármi könnyen megközelíthető innen, de a 12-es és 14-es villamosok, valamint több buszjárat is megáll a közelben. Innen nincsenek messze a bevásárlási és szórakozási lehetőségek, a Westend vagy a Lehel téri piac, de található a közelben posta, gyógyszertár, ATM is, a szintén közeli Városliget és a Margit-sziget pedig bármikor kikapcsolódási, sportolási lehetőséget biztosít.


A projekt átadása 2021 harmadik negyedévére várható, a beruházó, Next Home csoport már több, mint 15 éve ad át sikeres projekteket, ami garancia az itt felépülő lakások kiváló minőségére.

A cikk megjelenését a Metropol 13 fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Orbán Gáspár a nemzetbiztonságra ügyel majd? A családban marad?

Orbán Gáspár a nemzetbiztonságra ügyel majd? A családban marad?

A miniszterelnök fia egy új nemzetbiztonsági testület megszervezésén munkálkodik, árulták el az ügyet közvetlenül ismerő, kormányhoz köthető források.

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Az Együtt volt politikusa Kovács Alex Gáborral a Tiéd a Belváros jelöltjével szemben győzedelmeskedett az V. kerületi előválasztáson.

© 2024 (v2.202102)