Fiatalos lakások Budapest egyik legjobban fejlődő, minőségi részén

Budapest egyik új “szívében”, közvetlenül a Milleniumi városrész irodáinak a közelében, a Pápay István utcában a befejezéshez közeledik egy társasház. Ezen a környéken egy lakás nemcsak kiváló befektetés, de erre lakni is remek dolog.

Aki a fővárost jól ismeri, az tudja, hogy mekkora különbségek vannak a kerületek, és azon belül is egyes részek között. Egy-egy kisebb városrész egész arculata vonzó kell legyen, csak akkor érdemes odaköltözni!

Éppen egy ilyen újjáépült és vonzó környék található a Petőfi híd és a Rákóczi híd közti, Duna-parthoz közeli városrész, a Milleniumi Városközpont közvetlen közelében. Itt vannak többek közt a Morgan Stanley, a K&H és a Vodafone irodái, valamink a MÜPA és a Nemzeti Színház is. Ezek mellett számos más új, hipermodern iroda, intézmény és lakóház is épül a környéken.

Ez a terület régebben főként ipari-övezet volt, amelyet az utóbbi 20-30 évben fokozatosan és látványosan építettek újjá. Mivel mára az átalakulás a végéhez közeledik, kifejezetten vonzó városrész lakóhelynek és befektetési célra is.

A Pápay István utca közel van a Duna-parthoz és a közlekedési kapcsolatok is kiválóak: a Róbert Károly körútról és a Ferenc körútról Budapest bármely pontja könnyen megközelíthető autóval, illetve két híd közelsége miatt az M1-M7 autópályák, az M0-s és a repülőtér is gyorsan elérhető innen. A tömegközlekedés is kiváló a környéken.

Az elmúlt évtizedben a IX. kerület Budapest egyik oktatási központjává nőtte ki magát. Olyan nagy egyetemek találhatóak a kerületben mint a Corvinus, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem vagy a Semmelweis Egyetem.

Errefelé keresgélve akad persze több új építésű, minőségi lakópark, de emberléptékű lakásszámával, csendesebb helyszínével és minőségével is kiemelkedik közülük a Pápay Park.

Az építkezés jól halad, a lakások négyötöde már el is kelt itt a Pápay István utca 5. szám alatt.

Jelenleg főként a 40-80 nm közötti, 2-3 szobás lakások közül lehet válogatni, de akad itt még néhány felsőbb emeleti penthouse jellegű luxuslakás is. Az árképzés pedig szerencsére egyáltalán nem elrugaszkodott, figyelembe véve a környék immár elit jellegét és a társasházban alkalmazott műszaki megoldásokat.

Például a hőszivattyús hűtés-fűtés révén nem csupán a téli-nyári rezsiköltség tartható alacsonyan, de egyúttal a környezetért, a széndioxid kibocsátás csökkentéséért is sokat tesznek az itt lakók.

A cikk a Pápay Park beruházójának támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

© 2024 (v2.202102)