Sasad és Farkasrét határán egy új villa, ahol már csak két luxuslakás érhető el!

Vadonatúj, beköltözhető luxuslakásokat kínál egy fejlesztő a Márton áron tér közelében Sasad és Farkasrét határán, igen elegáns helyen. Már csak két lakás érhető el ebben a csúcs-villában. A fejlesztő egy friss januári akcióban ingyenes lakberendezői tanácsadást és tervezést ad a vásárlóknak!

Még a pandémiás időkben is nagy kihívás hétköznap, napközben a fővárosból elszabadulni. A sűrű forgalom miatt a Balaton vagy a Velencei tó irányába főként azok indulnak optimistán, akik a XI. kerületből kelhetnek útra.

Jelentjük vadonatúj, hipermodern, mégis madárcsicsergős luxus villát találtunk Sasadon, a XI. kerületben, ahonnan a Balaton déli csücske, mondjuk Balatonvilágos (jó forgalom esetén) mindössze 46(!) perc, Velence pedig – az esetleges dugót elkerülve – 27 perc. Ilyen menetidőről az észak-budaiak vagy az észak-pestiek csak álmodhatnak…

De minek a velencei tavi vagy a balatoni csúcs nyaralóba visszavonulni, hogyha megkaphatjuk ezt a szintű elvonulást, méghozzá Budán, a főváros határain belül is.

Most ráadásul a két meglévő lakás akciósan elérhető: hiszen a fejlesztő – egy friss, idén januári akcióban – ingyenes lakberendezői tanácsadást és tervezést ad a vásárlóknak! Ráadásképp a lakások belső kivitelezése minden esetben a vevői igényekhez alkalmazkodva, a kívánt elrendezéssel, burkolatokkal, szaniterekkel valósul meg. Azaz az egyedi vevői igények meghatározása után a lakberendező tanácsot ad, terveket készít. Ezt követően a kivitelezés és lakás birtokba adása csupán néhány hét alatt megtörténik.

Két szemet gyönyörködtető luxuslakást is találhatunk tehát Sasadon: egy kis lakásszámú, mindössze öt lakásból álló minőségi luxusvillában, Sasad egyik remek részén, közvetlenül Farkasrét vonzásában, egészen közel a XII. kerülethez.

Az egyik lakás a földszinten van, nappali plusz három szobás, délnyugati fekvésű és több mint 100nm privát elhatárolt kertrész is jár hozzá. A másik, még megvásárolható lakás a második emeleti penthouse.

 

A nappali mellett itt négy szoba van; és nem csupán fényárban úszik a lakás, de a panoráma is nagyon gyönyörű erről a szintről. Ezt azonban nem csak a tágas nappaliból, hanem az óriási 76 nm teraszról, valamint a 80 nm tetőteraszról is megcsodálhatjuk. Arról nem is szólva, hogy a teraszon használhatjuk a jakuzzit, melyhez zuhanyzó is tartozik.

Ugyanakkor nem csupán a luxusotthont, de az elsőosztályú befektetést keresőknek is ideális ez a villa: az épület Márton Áron térhez közel készült el. Nagy előnye, hogy új lakásai – az egyedi kialakítás után – szinte azonnal beköltözhetők, nem kell nemhogy hónapokat, de még heteket sem várni a beköltözéssel.

A luxus attól is luxus természetesen, hogy nincsen összezsúfolva semmi: e villában is mindössze 5, egyenként is kellően tágas lakás épült fel. A modern épületet, intim, fákkal övezett közös kert öleli körbe, mely minden évszakban gondoskodik a lakók teljes nyugalmáról.

A villát előnyét a nagyszerű elhelyezkedése és kialakítása mellett egyértelműen a magas minőségű építészeti megoldások jelentik. A lakásokban a legmodernebb mennyezeti hűtő-fűtő rendszer, illetve padlófűtés kombinációját alkalmazzák, valamint az üvegezés során háromrétegű hőszigetelő anyagot építettek be.

Egy ilyen nívójú házban nem meglepő, hogy a lakásokhoz tartozó, teremgarázsban elhelyezett parkolóhelyek és tárolók is a tulajdonosok kényelmét szolgálják, mely a lakásokból lifttel(!) közelíthető meg.

Ajánljuk azoknak az otthonkeresőknek, akik exkluzív környéken, modern luxuslakásban szeretnének élni; és persze érdemes annak is alaposabban megnéznie ezt az ajánlatot, aki magas hozamot biztosító, értékálló befektetést keres.

A cikk megjelenését a projekt értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)