Igazi ingatlancsemegék: legyen ingatlanod Floridában vagy épp Dubajban egy átlag budapesti lakás áráért!

Így szeptember elején már nosztalgiával gondolunk a nyárra, igaz a kánikula még mindig nem ért véget. Ilyenkor sokaknak megfordul a fejében, hogy jó lenne egy apartman valami menő tengerparton. A jó hír az, hogy egy átlagos, budapesti lakás árán, 40-80 millió között már nagyon fenszi helyeken fektetheted a pénzed ingatlanba például Floridában vagy akár Dubajban is. Mutatjuk!

Hollywoodtól egy ugrásra

A floridai Pompano Beachen, Hollywoodtól és Miamitól is egy ugrásra kínálják ezt a nappali + 1 hálószobás apartmant, mely egy medencével, szaunával, grillező helyekkel és klubhelyiségekkel rendelkező társasházban található. A lakás nemrég felújított, földszinti, terasszal is rendelkezik, 3,2 km-re fekszik az óceántól. A 69 nm-es ingatlan mindössze 205 ezer euróba, azaz 80,565 millió forintba kerül.

Hangulatos kis lakás szintén Floridából

A tengerparttól kicsit messzebb, a félsziget belsejében, Orlandóban kínálják eladásra ezt a nappali + 2 hálós, földszinti lakást. Az ingatlan szépen felújított, nappalijában kandalló is helyet kapott. A lakás 81 nm-es, 190 ezer eurót, 74,67 millió forintot kell fizetni érte.

Most épült házban, Dubajban

Ha valaki inkább az Arab-félsziget luxusvárosát választaná, annak ajánljuk figyelmébe ezt az erkélyes kis stúdióapartmant, mely egy épp most épült ház 9. emeletén található. A házban fitneszterem, medence, grillező terület, teniszpálya, játszótér és buli terem is helyet kapott, hogy már helyben felhőtlen élmény legyen a kikapcsolódás és a tengerpart sincs messze. A 39 nm-es ingatlan 148 ezer euróért, azaz 58,164 millió forintért vásárolható meg.

Tengerre panorámás terasszal Görögországban

Ha valaki mégis maradna inkább Európában, a jól megszokott görög partoknál, annak ajánljuk figyelmébe ezt az első emeleti apartmant, amely Lefkada szigetén, Nikianaban található. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával és egy fürdőszobával rendelkezik, nappaliból nyíló, 7 nm-es terasza a társasház kertjére, medencéjére és természetesen a tengerre néz. A 40 nm-es apartman 110 ezer euróért azaz 43,23 millió forintért vásárolható meg.

 

 

Ajánlott ingatlanok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna tagadja, hogy köze lenne Donald Trump merénylőjéhez

Ukrajna tagadja, hogy köze lenne Donald Trump merénylőjéhez

Putyin felduzzasztja az orosz hadsereg létszámát, Zelenszkij még több segítséget kér. Háborús összefoglaló. 

Hol vegyünk jó áron zöldség- és gyümölcsöt? Budapesti piaci mustra

Hol vegyünk jó áron zöldség- és gyümölcsöt? Budapesti piaci mustra

Mára kiderült, hogy bár tonnányi zöldség és gyümölcs fogy a külföldi láncok üzleteiben, a piacok sem maradnak vevő nélkül.

A forint dacolt az árral, érdemes megnézni, mennyi egy euró

A forint dacolt az árral, érdemes megnézni, mennyi egy euró

Erősebben zárta a hazai fizetőeszköz a főbb devizákkal szemben az estét hétfőn, mint ahol a reggelt kezdte.

Rossz híreket kaptak a nyugdíjasok, marad a spórolás

Rossz híreket kaptak a nyugdíjasok, marad a spórolás

A nyugdíjasok idén sem korrekciót, sem nyugdíjprémiumot nem kapnak. Erről a témáról is beszélt újságírónk, Vég Márton a Trend FM hétfő reggeli műsorában.

© 2024 (v2.202102)