Fedezd fel az ősz színeit Újbuda kapujában!

Minden évszak lehet gyönyörű, ha természetközeli helyen él az ember. Felejtsd el a borongós, szürke budapesti őszt, és költözz a Törökbálinti-tó partjára, ahol még borúsabb napokon is felvidít a fák lombjainak színkavalkádja! Mutatunk egy beruházást, ahol ezt az életérzést mindennap átélheted, Újbudától mindössze 15 percnyi távolságra, és akkor a környék kirándulási lehetőségeiről még nem is beszéltünk.

Mennyivel jobban telik egy őszi nap, ha reggel nem kell rohanni, mert a gyerekek maguktól is eltalálnak az iskolába, délután természetközeli környezetben töltődhet fel a család, hétvégén pedig a környező hegyek csábítanak kirándulásra. A biatorbágyi Tópark Lakóparkban, a Törökbálinti-tó partján, mindez nem álom, hanem valóság!

A Tópark „Be My City” koncepciójának köszönhetően ugyanis itt helyben megtalálható minden. A gyerekek gyalog vagy biciklivel könnyen eljuthatnak a lakópark alternatív iskolájába, ami után a délutánjukat nem kell az eléjük tornyosuló házi feladatok tömkelegeinek megoldásával tölteni, a szülők pedig helyben is találhatnak állást vagy indíthatnak vállalkozást a projekt területén található számos irodának és üzletnek köszönhetően.

A tó partja kocogási, biciklizési lehetőséggel, vagy egyszerűen csak egy könnyű esti sétával vár, ahol gyönyörködhetünk a tó felett lenyugvó nap csodás fényjátékában. De eltölthetjük a délutánt a játszótéren, illetve a kosárlabda- vagy a teqball pályán is, egy kis családi meccsel. Hétvégén pedig, ahogy már említettük, várnak a budai hegyek varázslatos őszi színei, vagy a lakóparktól nem messze elhaladó Budapest-Balaton kerékpárút egy kis tekerésre.

Valljuk be, egy ilyen helyről nem is szívesen járkálnánk be Budapestre, de ha valamiért mégis be kell menni, akkor ezt könnyen megtehetjük, hiszen közösségi közlekedéssel mindössze 18 perc alatt a fővárosba érhetünk. Autóval pedig már 15 perc alatt Újbudán lehetünk, ugyanis a lakópark saját, kitáblázott fel- és lehajtóval rendelkezik az M0-ás körgyűrűről, aminek köszönhetően ide a Balaton vagy akár Bécs és Pozsony is közelebb esik, mint Budapesthez.

A Törökbálinti-tó partján felépült minivárosban, tehát minden helyben elérhető és a főváros könnyen megközelíthető, és mindez még páratlanul magas színvonalú, korszerű, energiatakarékos otthonokkal is kiegészül.  A Tópark lakásai ugyanis minőségi hőszigeteléssel és nyílászárókkal épültek, és hűtésüket, fűtésüket intelligens vezérlésű, mennyezeti hőszivattyús rendszer biztosítja.

Ráadásul már sok család felismerte, hogy a Tóparkban gyönyörű természeti környezetben valóban 21. századi otthonokban élhetnek, így az újonnan ideköltözőket már egy összeszokott, barátságos lakóközösség várja, és az abszolút családbarát környezetben épült otthonok között CSOK Plusszal megvásárolható ingatlanok is megtalálhatók.

A cikk megjelenését a Tópark Lakópark fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna tagadja, hogy köze lenne Donald Trump merénylőjéhez

Ukrajna tagadja, hogy köze lenne Donald Trump merénylőjéhez

Putyin felduzzasztja az orosz hadsereg létszámát, Zelenszkij még több segítséget kér. Háborús összefoglaló. 

Hol vegyünk jó áron zöldség- és gyümölcsöt? Budapesti piaci mustra

Hol vegyünk jó áron zöldség- és gyümölcsöt? Budapesti piaci mustra

Mára kiderült, hogy bár tonnányi zöldség és gyümölcs fogy a külföldi láncok üzleteiben, a piacok sem maradnak vevő nélkül.

A forint dacolt az árral, érdemes megnézni, mennyi egy euró

A forint dacolt az árral, érdemes megnézni, mennyi egy euró

Erősebben zárta a hazai fizetőeszköz a főbb devizákkal szemben az estét hétfőn, mint ahol a reggelt kezdte.

Rossz híreket kaptak a nyugdíjasok, marad a spórolás

Rossz híreket kaptak a nyugdíjasok, marad a spórolás

A nyugdíjasok idén sem korrekciót, sem nyugdíjprémiumot nem kapnak. Erről a témáról is beszélt újságírónk, Vég Márton a Trend FM hétfő reggeli műsorában.

© 2024 (v2.202102)