Nagy raktárt keres a belváros közelében? Itt irodát is bérelhet rugalmas feltételek mellett!

A nagyobb méretű raktárak jellemzően a külvárosokban, nagy logisztikai parkokban helyezkednek el Budapesten. A belváros közelében még kisebb raktárt sem könnyű találni, nemhogy olyat, ami kellően nagy és kamionnal is könnyen megközelíthető. A XI. kerületben azonban van egy irodaház, ahol nemcsak nagyobb raktárakat lehet találni kedvező áron, de irodák is bérelhetőek rugalmas feltételek mellett.

Temesvári Business Park a XI. kerületi Temesvár utcában helyezkedik el, így a közeli Szerémi útnak és az M1-es, M7-es, M0-ás autópályáknak köszönhetően könnyen megközelíthető autóval, illetve a Fehérvári úton, a közeli Albertfalva kitérőnél megálló villamosoknak és buszoknak köszönhetően a közösségi közlekedés is kiváló innen, könnyen elérhető a belváros vagy Budapest bármely pontja.

A kiváló infrastruktúrával rendelkező irodaházban kedvező áron, havonta 9 euró/nm + áfáért bérelhetünk irodákat. Az egészen kicsi, 25 nm-es irodáktól kezdve, az akár 1600 nm-es irodákig széles a választék a kínálatban és az irodák rugalmas feltételekkel, akár hosszú- vagy rövid távra is kibérelhetők.

Raktárakat már 150 nm-től egészen 400 nm-ig lehet bérelni, a leginkább keresett, 200-300 nm nagyságú raktárakból is van kínálat, de mivel a raktárak össze is nyithatóak, így nagyobb raktárak bérlése is lehetséges az 5800 nm-es területen, szintén igen kedvező havi 6,5 euró + áfa/nm áron. Az üzemeltetési költség is kedvező, havi 1,5 euró/nm + áfa irodák és raktárak esetében egyaránt.

A Temesvári Business Park védett, körülkerített ingatlan, ahol a parkolási lehetőség is adott, parkolóhelyenként 40 eurótól. Az irodaház területén 24 órás biztonsági szolgálat, valamint karbantartó szolgálat is működik, a kiadó irodák, raktárak pedig rugalmasan megtekinthetők, ezért, ha Önnek valóban a frekventált elhelyezkedés és a kedvező ár számít, érdemes szétnéznie a Temesvári Business Parkban.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna tagadja, hogy köze lenne Donald Trump merénylőjéhez

Ukrajna tagadja, hogy köze lenne Donald Trump merénylőjéhez

Putyin felduzzasztja az orosz hadsereg létszámát, Zelenszkij még több segítséget kér. Háborús összefoglaló. 

Hol vegyünk jó áron zöldség- és gyümölcsöt? Budapesti piaci mustra

Hol vegyünk jó áron zöldség- és gyümölcsöt? Budapesti piaci mustra

Mára kiderült, hogy bár tonnányi zöldség és gyümölcs fogy a külföldi láncok üzleteiben, a piacok sem maradnak vevő nélkül.

A forint dacolt az árral, érdemes megnézni, mennyi egy euró

A forint dacolt az árral, érdemes megnézni, mennyi egy euró

Erősebben zárta a hazai fizetőeszköz a főbb devizákkal szemben az estét hétfőn, mint ahol a reggelt kezdte.

Rossz híreket kaptak a nyugdíjasok, marad a spórolás

Rossz híreket kaptak a nyugdíjasok, marad a spórolás

A nyugdíjasok idén sem korrekciót, sem nyugdíjprémiumot nem kapnak. Erről a témáról is beszélt újságírónk, Vég Márton a Trend FM hétfő reggeli műsorában.

© 2024 (v2.202102)