Ilyen lakások épülnek a város legszebb részén – nézz csodaotthonokat a Szabadsághegyen!

Ahogy beköszönt a szeptember nincs is jobb program, mint szép sétákkal kihasználni az utolsó meleg napokat. A Normafa környéke ilyenkor különösen vonzóvá válik, ahol a délutáni napsütésben sétálva a felnőttek fellélegeznek a város nyüzsgése után, a gyerekeket pedig kiengesztelhetjük az iskolakezdés sokkja után egy jó rétessel vagy fagyival.

Aki a környéken keresi új otthonát, érdemes ellátogatnia egy varázslatos kis zsákutcába, ahol egy különleges társasház épül: a mindössze ötlakásos Diana Társasház. A Szabadsághegy talán legjobb részén fekvő ház lokációs adottságait nem kell hosszan ecsetelni: zöldövezetben, csendes helyen, a belvárostól mégis karnyújtásnyira, a város legjobb iskoláihoz közel helyezkedik el.

Diana társasház

A tervezés során az építészek nagyvonalú tereket és szolgáltatásokat álmodtak meg, például minden lakáshoz két garázshely tartozik, és a lakásokhoz 8 személyes, tágas lift viszi fel a lakókat. Az épületben még négy lakás szabad.

A földszinten egy kétszobás 114 négyzetméteres otthont találunk, ez 46 négyzetméteres terasszal és egy 104 négyzetméteres privát kerttel büszkélkedik.

A két első emeleti lakás 117 négyzetméteres, mindkettőhöz óriási teraszok és 250 négyzetméter fölötti kertrész tartozik, a hasonló alaprajzú otthonokban a nappali plusz három szobás elrendezés lehet akár három hálószobás vagy két hálószoba és egy kényelmes dolgozó vagy gardrób.

Igazi csoda a 107 négyzetméteres penthouse lakás, amelyből egy 149 négyzetméteres teraszra és a 85 négyzetméteres tetőkertbe léphetünk ki. Mondani sem kell, hogy ez tökéletes helyszín ahhoz, hogy a városi panorámában gyönyörködjünk, akár családi körben, akár barátokkal együtt. A nappali plusz két hálószobás, két fürdős lakásban praktikus háztartási helyiséget is kialakítottak.

Az épület külső megjelenése és a műszaki tartalom egyaránt tükrözi a magas minőségi elvárásokat. A háromrétegű üvegezésű alumínium profil rendszerű külső nyílászárók és a külső hőszigetelés a minimumra szorítják az energiafelhasználást, az épület hűtéséről és fűtéséről Daikin hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, a vizes helyiségekben kiegészítő padlófűtéssel.

A cikk megjelenését a Diana Társasház fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna tagadja, hogy köze lenne Donald Trump merénylőjéhez

Ukrajna tagadja, hogy köze lenne Donald Trump merénylőjéhez

Putyin felduzzasztja az orosz hadsereg létszámát, Zelenszkij még több segítséget kér. Háborús összefoglaló. 

Hol vegyünk jó áron zöldség- és gyümölcsöt? Budapesti piaci mustra

Hol vegyünk jó áron zöldség- és gyümölcsöt? Budapesti piaci mustra

Mára kiderült, hogy bár tonnányi zöldség és gyümölcs fogy a külföldi láncok üzleteiben, a piacok sem maradnak vevő nélkül.

A forint dacolt az árral, érdemes megnézni, mennyi egy euró

A forint dacolt az árral, érdemes megnézni, mennyi egy euró

Erősebben zárta a hazai fizetőeszköz a főbb devizákkal szemben az estét hétfőn, mint ahol a reggelt kezdte.

Rossz híreket kaptak a nyugdíjasok, marad a spórolás

Rossz híreket kaptak a nyugdíjasok, marad a spórolás

A nyugdíjasok idén sem korrekciót, sem nyugdíjprémiumot nem kapnak. Erről a témáról is beszélt újságírónk, Vég Márton a Trend FM hétfő reggeli műsorában.

© 2024 (v2.202102)