Otthontérkép Magazin

Galériás lakások modern kivitelezésben!

galériás lakások

Kis lakásnál szükségszerű megoldásként jelenhet meg a galéria, hiszen itt egy külön rész könnyen kivitelezhető, ami segít abban, hogy ne érezzük annyira zsúfolnak a lakást. Ha megfelelően alakítjuk ki, helytakarékos, világos tereket kaphatunk. Az általános a hálószobás megoldás, de sok helyen láthatunk nappalikat, kikapcsolódásra alkalmas helyeket, dolgozószobákat is. Nézzük milyen budapesti, galériás lakások várják az új lakókat!

Terézvárosban egy 2 szobás gyönyörűen felújított lakást vettünk górcső alá. A nagyszerű kialakításokkal és dizájn elemekkel ellátott lakás galériája kivételesen mutat, hiszen berendezésekor, olyan dekoratív darabokat választottak ki, amik szellőssé teszi a teret.

Ha a hely is engedi, akkor egy egészen új környezetet is kialakíthatunk. Az alábbi lakás is 1 szobával rendelkezik, de a beltér megengedi azt, hogy a galéria olyan kivitelezést kapjon, ami akár egy másik lakásnak is megfelel.

Ebben a Dunai panorámás, társasházi lakásban egy masszívabb galéria kialakítással találkozunk. Egy kisebb méretű lakásnál jó ötletnek bizonyulhat a galéria, hiszen így a hálószoba részt ezen a helyen rendezhetjük be, így nincs szem előtt és intimitást is szolgál.

A Gozsdu udvar közelében ezt a 2 szobás otthont szemeltük ki, ami lakhatásra és befektetésre, Airbnb működtetésére is alkalmas lehet. A 3.60 méter magasságának köszönhetően egy keskenyebb galéria, de egy hálórész is ki lett alakítva.

Az Akácfa utcából egy teljes körűen felújított kis otthont választottunk ki, amiben tágas, helytakarékos elképzeléseket valósítottak meg. A lakás könnyedén két szobássá alakíthat, így ez tökéletes lehet pároknak, kisebb családoknak.