Minőségi galériás lakások a fővárosban!

Találni a piacon galériás lakásokat, de nem mindegyik felújított vagy rendezett állapotú. Ezek a lakások kis méreteikről ismertek, de a galéria segítségével máris nagyobb tereket biztosítanak.

A berendezéssel is tágíthatjuk a lakás részeket, hogy még véletlenül se legyenek zsúfoltak. A galériás lakás válogatásunkban 20-60 millió forint közötti kis kéglik kerültek a figyelmünk középpontjába, amik még méreteikben is változóak. Kezdjük is a galériás lakások legkisebbjével!

Az alábbi XIII. kerületi lakás egy gyöngyszem. Az amerikai konyhás nappali nagyon stílusos elemeket tartalmaz, szimpatikus a zöld színválasztás és ennek tudatos használata, mind a bútorzat mind a kiegészítők és a növények terén.

Az álló galériás lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Budapesti eladó lakások

Egy újabb 1 szobás lakás következik, ami már a VI. kerületben található. A felújított lakás a modernséget és a letisztultságot mutatja és a magasból lelógó villanykörték nagyon feldobják a lakást. Okos megoldással a klíma is változtatható igény szerint, ami nagyon megkönnyítheti!

További képekért kattints a fotóra!

VI. kerületi lakás

A következő lakás már egy fél szobával nagyobb mint az eddigiek. Kiváló helyen, a VIII. kerületben található a dizájnos lakás. Mivel a szobák ablakai belső udvar felé néznek, ezért mondhatni, hogy csendes pillanatoknak örülhet az ott lakó.

A kis lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

eladó lakások

Jöjjön egy szuperül kinéző fekete színű galéria, ami a kis világítással nagyon hangulatos. A galéria egy kis ebédlőnek ad helyet, amihez egy érdekes formájú lépcső vezet. Fönt aztán bármi lehet…

További képekért kattints a fotóra!

dizájnos ingatlan

A Király utcában is találtunk egy 2 és fél szobás kis lakást, ami újszerű állapotú és mivel nagyon jó környéken van, ezért Airbnb célra is megfelelő. Szellős bútorzat, nagyok a terek, így nem kell azon aggódni, hogy nincs hely vagy nem férnek el a vendégek.

A kiváló elhelyezkedésű lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

galériás lakások

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)