Galériás lakások modern kivitelezésben!

Kis lakásnál szükségszerű megoldásként jelenhet meg a galéria, hiszen itt egy külön rész könnyen kivitelezhető, ami segít abban, hogy ne érezzük annyira zsúfolnak a lakást. Ha megfelelően alakítjuk ki, helytakarékos, világos tereket kaphatunk. Az általános a hálószobás megoldás, de sok helyen láthatunk nappalikat, kikapcsolódásra alkalmas helyeket, dolgozószobákat is. Nézzük milyen budapesti, galériás lakások várják az új lakókat!

Terézvárosban egy 2 szobás gyönyörűen felújított lakást vettünk górcső alá. A nagyszerű kialakításokkal és dizájn elemekkel ellátott lakás galériája kivételesen mutat, hiszen berendezésekor, olyan dekoratív darabokat választottak ki, amik szellőssé teszi a teret.

Terézvárosi lakások

Ha a hely is engedi, akkor egy egészen új környezetet is kialakíthatunk. Az alábbi lakás is 1 szobával rendelkezik, de a beltér megengedi azt, hogy a galéria olyan kivitelezést kapjon, ami akár egy másik lakásnak is megfelel.

eladó lakások Terézváros

Ebben a Dunai panorámás, társasházi lakásban egy masszívabb galéria kialakítással találkozunk. Egy kisebb méretű lakásnál jó ötletnek bizonyulhat a galéria, hiszen így a hálószoba részt ezen a helyen rendezhetjük be, így nincs szem előtt és intimitást is szolgál.

eladó lakás I. kerüelt

A Gozsdu udvar közelében ezt a 2 szobás otthont szemeltük ki, ami lakhatásra és befektetésre, Airbnb működtetésére is alkalmas lehet. A 3.60 méter magasságának köszönhetően egy keskenyebb galéria, de egy hálórész is ki lett alakítva.

eladó lakás Erzsébetváros

Az Akácfa utcából egy teljes körűen felújított kis otthont választottunk ki, amiben tágas, helytakarékos elképzeléseket valósítottak meg. A lakás könnyedén két szobássá alakíthat, így ez tökéletes lehet pároknak, kisebb családoknak.

eladó lakások

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)