Legjobb hekk, zseniális fagyi: nincs jobb, mint a tavasz a Római-parton!

Ahogy az áprilisi napfény megtölti Budapestet, Óbuda utcái és parkjai új élettel telnek meg. A Római-part télen-nyáron kedvelt találkozóhely, ám tavasszal különös varázslatot hordoz. Ilyenkor sorra nyitnak a kávézók, büfék, éttermek, és várják mindazokat, akik itt keresnek kikapcsolódást – vagy egy jó hekket, esetleg fagyit.

Itt tavasszal nem csupán a természet éled újra, hanem a közösségi élet is. Az egyre hosszabb napok és a melegedő időjárás ideális időszak arra, hogy (újra) felfedezzük Óbuda kincseit. Egy hangulatos séta a Duna-parton, egy kellemes ebéd, vagy esti borozás a barátokkal – itt minden lehetőség adott.

Buda Bright

A tavasz új kezdetet jelent a Buda Bright lakóparkban is: a 316 lakásos épületben már csak 26 lakás várja új lakóit, ezek jellemzően két és háromszobás lakások. Ez a népszerűség nem meglepő: ki ne szeretne a reggeli kávéja mellett a Duna-parti panorámában vagy a Budai-hegység látványában gyönyörködni!

Az Óbuda szívében található Buda Bright kialakítása során nagy hangsúlyt fektettek a környezettudatosságra és az energiahatékonyságra, hogy a lakók ne csak komfortos, hanem fenntartható otthonokban élhessenek. A lakások mindegyike klimatizált, hőszivattyús hűtési rendszerrel ellátott. A közös területeken mozgásérzékelős világítás biztosítja az energiatakarékosságot.

A lakások tervezése során különleges figyelmet fordítottak arra, hogy az otthonokba rengeteg természetes fény jusson, és az alapterületet praktikusan használják ki. Ráadásul szempont volt az egyediség, az épületben található lakások nem egy kaptafára épültek, számtalan elrendezési variáció közül választhatnak a leendő tulajdonosok. Ami viszont mindegyikben közös: minden lakáshoz tartozik erkély vagy terasz, ahol egy hosszú nap végén lazíthatunk.

Az itt élők számára a kiváló infrastruktúra és a könnyedén elérhető közösségi közlekedési kapcsolatok – mint a szentendrei HÉV és több buszjárat – lehetővé teszi, hogy gyorsan elérjék Budapest bármely pontját. Az autósoknak pedig a 11-es út és az M0-ás biztosít könnyű utat a városon belül és kívül egyaránt.

A Buda Bright lakópark mögött álló Magyar Ingatlanberuházó Zrt. hosszú távú tapasztalata és a lakóparkba fektetett gondos tervezés garantálja, hogy a vásárlók befektetése jó helyre kerül, ráadásul a lakások megvételéhez CSOK plusz hitel is igénybe vehető.

A cikk megjelenését a Buda Bright lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

A külföldön élő kínaiak megfigyelése, jobb belátásra térítése, sőt "hazarablása" is feladata a magyar kormánnyal egyezményeket aláíró kínai minisztériumnak.

© 2024 (v2.202102)