Legyen álomteraszod Zugló legjobb részén!

Zuglót azért kedvelik sokan, mert kifejezetten kertvárosias jellegű, rengeteg zöld felülettel rendelkezik, ugyanakkor mégiscsak közelebb van a belvároshoz, mint bármelyik másik külső kerület. A Városliget és az Örs Vezér terének környékéről bátran állíthatjuk, hogy a kerület legjobb része. Ma innen hozunk egy panorámás, teraszos lakást, ami mindkettőhöz közel, egy csendes mellékutcában helyezkedik el.

Ha Zuglóban keresünk frekventált elhelyezkedésű, Városligethez közeli ingatlant, akkor mindenképp érdemes Istvánmezőn vagy Törökőrön nézelődnünk. Törökőr azért is előnyös, mert ide nemcsak a Stadionok metrómegálló és a Liget, hanem az Örs Vezér tere is közel van, ami nemcsak közlekedési szempontból előnyös, de a bevásárlási lehetőséget is maximálisan biztosítja. Ezen a környéken, a csendes Bíbor utcában bukkantunk egy gyönyörűen felújított, panorámás terasszal rendelkező kislakásra, ami első lakásnak vagy befektetés céljára is tökéletes lehet.

Az ingatlan egy 2003-ban épült, kis lakásszámú, kiváló lakóközösségű, liftes társasház 5. emeletén található, akadálymentesen elérhető, amerikai konyhás nappalival és egy hálószobával rendelkezik. Előszobájába lépve egy hatalmas beépített szekrényt találunk, ami rengeteg holmit képes elnyelni, innen juthatunk tovább az amerikai konyhás nappaliba.

Az előszoba bár elkülönül, mégis egy-egy boltívvel kapcsolódik a konyha és a nappali részhez is, így a tér még tágasabbnak tűnik, és az előtér is kap kellő mennyiségű természetes fényt. A folyosóról nyílik a többi helyiség, egy hálószoba nagy beépített gardróbbal, egy tágas, káddal felszerelt fürdőszoba és külön helyiségben a WC is.

A lakásnak nemcsak az elosztása kiváló, hanem burkolatai, berendezése is rendkívül igényes. Konyhája exkluzív design csempét és tömör fafrontos konyhabútort kapott, mely egyedi mintás üvegajtóval és egyedi fogantyúkkal szerelt. Természetesen nem hiányozhatnak belőle az „A” kategóriás, beépített háztartási gépek sem.

A nappali kellően tágas ahhoz, hogy egy home office résznek is jutott hely benne, így igazán kényelmes lehet az otthoni munkavégzés, nem kell a kanapén kuporogni, vagy az étkezőasztalt erre használni.

Az ingatlan igazi ékköve azonban mindenképp a csendes, belső udvarra néző terasz elvehetetlen panorámával, ahová szintén ki lehet ülni dolgozni, vagy akár csak egy kávét, egy pohár bort meginni. A hatalmas teraszajtókon pedig árad a fény a nappaliba, sőt jó időben a teraszajtók kinyitásával voltaképpen megnövelhetjük a nappali életterét, és egy tágas, szellős nappalit kapunk, ahol elmosódnak a kint és a bent határai. Természetesen nemcsak a nappali, hanem a hálószoba is napsütötte és világos, és a lakás minden helyisége vadonatúj lámpákat és földig érő gyönyörű függönyöket kapott.

A lakás pedig nemcsak esztétikailag, hanem műszakilag is karban van tartva, összes vezetékét átnézették, és szinte vadonatúj az összes konnektor, villanykapcsoló és a csaptelepek is. A ház korszerű építési technikáinak köszönhetően, az ingatlan fenntartása rendkívül kedvező, hő- és hangszigetelt műanyag ablakait redőnyökkel látták el, biztonsági bejárati ajtót és riasztó előkészítést is kapott. Fűtését házközponti fűtés, a nyári kellemes hőmérsékletet pedig egy vadonatúj hűtő-fűtő klíma biztosítja. A fürdőszobában és a mellékhelyiségben is biztosított a szag- és a pára elszívás. A közös költség és a házközponti fűtés átalány díja is kedvező, minden egyéb fogyasztás egyedi mérés alapján fizetendő.

A beépített bútorok, gépek, berendezések és a klíma a vételár részét képezik, de a többi berendezés, dekoráció is megvásárolható külön megállapodás alapján, így az ingatlan azonnal kiadható, vagy akár egy bőrönddel költözhető.

A tiszta, rendezett társasház játszótérrel és belső parkolókkal is rendelkezik. A belső parkolóban hely bérelhető, az utcán a parkolás ingyenes, a lakók biztonságát beléptető rendszer garantálja.

A 2-es metró Stadionok és Pillangó utcai megállója, valamint az 1-es villamos és sok más közlekedési eszköz megállója is mindössze néhány perc sétára van, a közvetlen közelben számtalan üzlet, gyógyszertár, orvosi rendelők, oktatási intézmények, posta és sok egyéb szolgáltatás is megtalálható. Az Örs Vezér terén elérhető szolgáltatások köre természetesen még szélesebb, a környék edzőtermei, uszodái és zöld övezetei pedig számtalan sportolási lehetőséget nyújtanak.

Képek: Homoki István/Homoki Photography

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

Elemző: a hatékonyság, termelékenység és a tőkeintenzív beruházások irányába kell elmozdulni

Elemző: a hatékonyság, termelékenység és a tőkeintenzív beruházások irányába kell elmozdulni

A friss munkaerőpiaci adatokat értékelte az MBH Bank.

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

A külföldön élő kínaiak megfigyelése, jobb belátásra térítése, sőt "hazarablása" is feladata a magyar kormánnyal egyezményeket aláíró kínai minisztériumnak.

Ugandában és Uruguayban is szavaznak magyarok az EP-választáson

Ugandában és Uruguayban is szavaznak magyarok az EP-választáson

Már csak egy hétig jelentkezhetnek a külképviseleti névjegyékbe azok, akik az EP-választáson Magyarország 147 külképviseletének egyikén szeretnének szavazni.

© 2024 (v2.202102)