Nem lehetetlen elérni ezeket az új építésű otthonokat!

Sokszor távolságtartás érzékelhető a külső kerületekkel és az agglomerációval kapcsolatban. Felsorakoztathatunk sok pozitívumot és negatívumot, de inkább preferencia kérdése, hogy kinek, melyik tetszik. Megmutatjuk a legszebb új építésű lakóépületeket a szűken vett belvároson kívül, illetve Pest és Buda környékén, ám éppen ezért elérhető árakkal. Elgondolkodhatunk, hogy mit adunk fel, és miért, de azon is, hogy a kiválasztott környék, milyen új lehetőségekkel ajándékozhat meg.

Az új építésű befektetéseknél általában figyelembe veszik a modern ember igényeit és ennek megfelelően építik az új lakóövezeteket. Most, olyan külső kerületekben épült lakásokat és agglomerációs projekteket választottunk ki, amik a belváros távolságát más tényezőkkel kárpótolják.

Sokan szeretnek egy kicsit a belváros zajától megszabadulni, ám ez azzal jár, hogy egy kicsit több lehet az utazási idő. De a zöld környezet, a friss levegő fontos tényező lehet. Vannak akik a panorámát, a nyugalmat és a tágasabb kerteket, és az olyan helyeket kedvelik, ahol – a város nyüzsgésétől távolabb – jobban “kikapcsolhatnak”.

Újpest kisebb épületei közül kimagaslanak a Metrodom Panoráma tornyai, amik nincsenek távol még a 3-as metrótól sem, mégis különleges életérzést nyújthatnak, hiszen harmonikusan ötvözik a modern építészetet és az élő természet iránti igényt. A felsőbb lakások lélegzetelállító kilátása mellett, sétálóteret, üzleteket, fitnesztermet és játszóteret is kínál a projekt az itt lakóknak. Itt mind a gyerek, mint a szülő megtalálhatja a kikapcsolódásra alkalmas helyet.

eladó lakások Újpest

A IX. kerületben, a Vágóhíd, Mester és Máriássy utcák által határolt területen egy új, színes városnegyed jött létre, a Metrodom City Home, amiben a korszerű  és minőségi kivitelezés a fő irányelv. A lakók itt is élvezhetik a zöld területeket, a klubházat és az ehhez kapcsolódó tetőkertet és a különböző funkciójú teraszokat.

eladó lakások IX. kerület

Kispesten, csendes lakóövezetben épül a Triad Homes KÖKI. Az előzőhöz hasonlóan ez a beruházás is a 3-as metrónál van (csak nem az északi, hanem a déli végén), így jó elhelyezkedésének köszönhetően könnyedén lehetővé teszi a belváros megközelítését, de ebben az esetben a repülőtér is 20 percen belül elérhető. A projekt kivitelezésekor színvonalas lakásokat alkottak.

 

eladó lakások Budapest

Egy hatmadik irány, Dél-Buda közvetlen környéke: Biatorbágyon a Tópark ‘Be My City’ beruházása magas színvonalú, modern építészeti megoldásokat, gazdag, zöld környezet kínál. Mindezt egy tó partján. A “Város a Városban” ingatlanfejlesztési innováció többek közt remek sportolási és kikapcsolódási feltételeket biztosít az itt élőknek. A komplexum óvodát és bölcsődét, illetve gyermek- és felnőtt-egészségügyi rendelőket is biztosít.

Biatorbágy

Menjünk megint északra: a váci úti irodafolyosótól szűk fél órányira, Vácon, a Csendesrét Lakókert kínál új építésű, saját kertrésszel rendelkező otthonokat, ahol mindenki megtalálhatja a nyugalmat.

A lakókertben, különböző méretű lakások közül válogathatunk, amiknél garancia a minőség. Vácon számos lehetőség nyílik a pihenésre, túrázásokra, sportolásra. Mint említettük, a fővárosba való bejutás is gyors, a reggeli csúcsban a kötöttpályás vonattal könnyen és villámgyorsan beérhetünk a Nyugati Pályaudvarra a negyedóránként járó modern, zónázó vonatokkal.

Váci otthonok

Újra az M1 irányába nézelődve, de kicsit távolabb, Bicskén, a Gesztenyés Lakókert öt lakótömböt foglal magába, amik egymástól élhető távolságra találhatók.

A lakások változó alapterülete kedvező lehet olyan kisebb és nagyobb családok számára, akik egy csendes, meghitt környezetben szeretnék felnevelni a gyerekeket. A zöld környezetet bármelyik lakás erkélyéről élvezhetjük, sőt a felső emeleteken nagyobb méretű otthonokat is terveztek, amikhez még tetőterasz is tartozik.

eladó lakások Bicske

Ajánlott ingatlanok


© 2024 (v2.202102)