Új lakás a diplomatanegyed szívében?! Igen, lehetséges!

Vannak olyan részei a fővárosunknak, ahová rengetegen szeretnének költözni, mégis nagyon ritka az eladó lakás. Hát még az új, vagy újszerű eladó lakás! Ilyen környék a Külső-Terézváros Diplomatanegyede is, az Andrássy út és az alapos megújulás előtt álló Városliget közvetlen szomszédságában. Itt akadtunk most új építésű lakásokra.

Errefelé mindig is a legigényesebb rétegek találtak maguknak otthont. A századfordulós gyönyörű villák, a nagykövetségek és az elegáns lakó-paloták környéke ez, sok szempontból „megveri” ez a környék a belváros vagy az Újlipótváros legelegánsabb részeit is!

Ebben az összeállításunkban ezt a valóban egyedi fővárosi környezetet vettük szemügyre. És lám, még új építésű lakásokat is találtunk, amelyek rövidesen beköltözhetőek lesznek. A 38 lakást magába foglaló Benczúr 11 projekt három épületből áll, ahol már ősztől a lakók költözhetnek, méghozzá még a kedvezményes áfakulcs mellett. Nem árt azonban sietni a tehetős vevőknek, mert a hírek szerint a 38-ból már csak 8 lakás vár gazdára.

Ilyen környéken természetesen a vevők elvárják, hogy a belső kialakítás teljesen személyre szabható legyen. A beruházótól, a Pannónia Nyugdíjpénztártól kapott információk szerint bankhitel nélkül, saját erőből finanszírozzák a projektet. A stabil pénzügyi háttér mellett ez garantálja a minőségi, határidőre történő átadást, annál is inkább, mivel a beruházó maga is az ingatlanba költözik.

A komplexum Benczúr utcai patinás homlokzatú épületszárnya fog otthont adni a Pannónia Nyugdíjpénztár új székházának.

Az egyedi kivitelezés itt ráadásul nem csak a burkolatok, a szaniterek, a belső ajtók kiválasztását jelenti, hanem az elektromos és gépészeti kialakítást, a válaszfalak mozgatását, illetve egyéb extra igények teljesítését is magába foglalja. Például jakuzzi kialakítását a teraszon!

Az említetteken felül nagy előnyt jelent a projekt lakásaiban a benapozottság, a belvárosi elhelyezkedés ellenére meglepően tágas, szellős terek, a nagy üvegfelületek (ablakok, erkélyajtók, erkélykorlátok), a remek alaprajzok.

Persze az úgynevezett műszaki tartalom is nagyon igényes: a legkorszerűbb hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés mellett beépített, elektromos távvezérléssel szabályozható alumínium redőnyök is lesznek a lakásokban.

Aki hosszabb távon gondolkodik annak fontos, hogy hosszú távon értékálló befektetésre lelhet, akár saját, akár kiadási célból vásárol. Ugyanis a közeljövőben nem várható hasonló volumenű, új lakóingatlan fejlesztés a közelben, mert a műemléki környezet és a belvárosi zárt sorú beépítés költséges és bonyolult kivitelezési feltételeket követel.

Cikkünk megjelenését a Benczúr 11. projekt fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

© 2024 (v2.202102)