Balatonföldvár: van itt új nyaraló-apartman 14 millió alatt?!

A Balaton parthoz közel vajon létezik 14 millió alatt új építésű, társasházi nyaraló-apartman? Igen, méghozzá a nagyon népszerű Balatonföldvár az, ahol egy patinás hotel teljes átépítésével új apartmanok születnek. A hatalmas kertben méretes belső medence is lesz, és a parti szabadstrand sincsen messze!

Jelentjük, megtaláltuk a Balaton idei szezonjának talán legjobb ingatlan-ajánlatát, méghozzá egy olyan szállodát, amelyet az utolsó szögig felújítanak és lényegében új építésű apartmanokat alakítanak most ki benne. A település pedig a jól ismert Balatonföldvár.

És a fentebb már megelőlegezett lényeg most következik: már kevesebb, mint 14 millió forintból a miénk lehet egy új apartman itt a Juventus Homes névre keresztelt házban.

Mi több, akár már 13,7 millió forinttól megkaphatóak ezek a kis kényelmes, 17,5 négyzetméteres apartmanok; illetve 14,7 millió forinttól pedig saját kertkapcsolatos apartmanok köthetők le!

Érdemes tehát sietni, mert a beruházó elmondása szerint igen jelentős az érdeklődés. Persze akadnak itt 35-53 négyzetméteres, nagyobb nyaralók is annak, aki családdal keresgél.
Fontos, hogy az apartmanok légkondicionáltak, fűthetőek, ami azt jelenti, hogy itt egész évben van lehetőség a pihenésre, nem csak a nyári hónapokban. Ráadásul hőszigetelt, modern nyílászárókkal a kényelem nő, a fűtésszámla csökken.

Tehát a kiváló ár-érték arányt az alacsony rezsi teszi teljessé. Nagy előny az is, hogy lehet választani kertkapcsolatos, erkélyes, vagy medence-közeli apartmanok közül is.

Az épület Balatonföldváron a jövő nyárra készül el, de az előfoglalással, leelőlegezéssel most értékes ingyenes felszíni parkolóhely is jár a zárt udvarban.

Gondoljon bele: milyen nagy előny, hogy ápolt, rendezett parkban töltheti szabadságát, napsütésben, vagy árnyas fák alatt, a ház saját belső medencéjének partján.

Ráadásul remek helyen: hiszen a Balatonföldvár központjában készül az épület, pár perc sétára a parttól, üzletektől, éttermektől. És az sem utolsó szempont, hogy a projekt a déli parton, Budapestről autópályán kényelmesen megközelíthető távolságban, forgalomtól függően mindössze akár egy óra alatt elérhető.
A déli partot pedig be sem kell mutatni: a Balaton sekély, gyermekbarát részei ezek, melyhez árnyas ősfás partok, ingyenes strandok kapcsolódnak, így igen ideálisak a családosok számára is.

És ne feledjük: egy ilyen minőségi nyaraló befektetési lehetőségnek is kiváló, minőségénél, méreténél és sok szolgáltatásánál fogva pedig nagyon könnyen, jó áron kiadható.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az üzemanyagár-sapka árnyékában az autósoknak kedveznek a kutak

Az üzemanyagár-sapka árnyékában az autósoknak kedveznek a kutak

3-6 forintos olcsóbbodást jelentettek be, de ha a kormány szerdai ülésén rábólint Nagy Márton javaslatára, akkor jóval nagyobb árzuhanás jöhet.

Áll a bál a Kremlben

Áll a bál a Kremlben

Ezek az elmúlt órák főbb eseményei.

Lecsaptak Matolcsy Györgyék

Lecsaptak Matolcsy Györgyék

Ezúttal az Erste Befektetési Zrt. kapott 15 millió forintos bírságot.

Majdnem csúcsot döntött az Ausztriában dolgozó magyarok száma

Majdnem csúcsot döntött az Ausztriában dolgozó magyarok száma

Nem sok hiányzott, hogy a síszezonban megint csúcsot döntsön az Ausztriában dolgozó magyarok száma, és ahhoz sem kell sok, hogy utolérjük a németeket.

© 2024 (v2.202102)