Fiatalos életstílus, modern új lakás

Milyen egy fiatalos, mai elvárásoknak megfelelő városi otthon? Összegyűjtöttünk néhány szuper lehetőséget a fővárosból, és egyet Hévízről is.
Jelenleg az újépítésű lakások kínálata hatalmas, így mindenki könnyen megtalálhatja köztük a számára ideális társasházat, a megfelelő környéken. Jellemző ezeknél a házaknál, hogy a lakóközösség többnyire fiatalokból, fiatal családokból tevődik össze, a közösség tehetősebb, válogatott emberekből áll – sokak számára ezért is olyan vonzók e lehetőségek. Számos ház tervezése és kivitelezése során is az egyik fő szempont a fiatalok igényeinek megvalósítása, az ő életstílusukhoz való igazodás volt. Mai válogatásunkban trendi, fiatalos otthonokat hoztunk.

Elsőként Budapestet vettük célba, ahol körülnéztünk például a VIII. kerületben, ami kedvelt környék a fiatalok körében, hiszen rohamosan fejlődő részein sorra épülnek az új társasházak, ráadásul közlekedés szempontjából is remek az elhelyezkedése, például a legtöbb egyetem, főiskola közel esik ide, igaz a város minden más pontja is gyorsan elérhető innen.

Budapest VIII. kerületének belső részén vásárolhatunk fiatalos, modern lakásokat a Homok Társasház kínálatában. A lakások között megtalálható kis garzon is, de 100 négyzetméter feletti, nagyméretű tetőteraszos lakásba is költözhetünk. Az épülő ház környékének rehabilitációja folyamatosan zajlik, ennek következtében az elkövetkező években jelentős növekedés várható a területen lévő új építésű ingatlanok értékében, így nem csak otthonnak, de befektetésnek is kiváló.

Szintén nagyszerű lehetőségeket kínál a belvárosi részhez tartozó, megújuló VIII. kerületben épülő projekt. Kitűnő elosztású nappali + 1 és nappali + 2 hálószobás lakások várják azokat, akik fiatalos környezetre, fővárosi pezsgésre és jó közlekedésre vágynak. A 17 lakásos társasház remek lokációval rendelkezik, a 4-es metró megállója és az éjjel-nappal közlekedő 4-es 6-os villamos is a közelben található, valamint pár perc séta távolságra van a Blaha Lujza tér, a 2-es metró, a 7-es busz vonala, valamint a Palotanegyed is.

Itt a VIII. kerület szívében a főbb közlekedési útvonalakhoz közel, mégis csendes, nyugodt helyen épül a Magdolna Ház. A beruházó célja alacsony fenntartási költségű, élhető lakások kialakítása a lakásvásárlók számára elérhető áron, így ideális fiatalok, párok, családok számára.
A vásárlók változatos méretű és elosztású, erkélyes vagy teraszos lakások közül választhatnak a 45 lakásos társasházban.

Szintén népszerű kerület lett a fiatalok körében a IX. kerület.
Ferencvárosban is vásárolhatunk kiváló elosztású, fiatalos lakásokat ráadásul most bevezető áron. A IX. kerület frekventált, rehabilitált, dinamikusan fejlődő környékén épülő 31 lakásos ház, a legmodernebb eszközökkel épül a modern emberek elvárásainak megfelelően. Tökéletes választás mindazoknak, akik családias, meghitt környezetre vágynak, de nem akarnak lemondani a belváros előnyeiről sem.

Ebben a folyamatosan megújuló városrészben és környezetben épül a Sunny Side Residence is. A ház tervezésekor nem csak azt tartották szem előtt, hogy korszerű és elegáns lakóház épüljön, de emellett minőségi és időtálló anyagfelhasználást is kulcsfontosságúnak tartották.  A lakások mérete a garzontól a háromszobás lakásig terjed, tájolásukat tekintve egységesen mind a Nap felé néznek, hozzájuk pedig hangulatos balkonok és loggiák tartoznak.

Válogatásunk 5. tagjaként egy fiatalos, modern vidéki lakást hoztunk, méghozzá Hévízről, a Lotus Residences lakóparkból. Hévíz belvárosához közel, csendes környéken, új lakóparkban vásárolhatunk még nagy teraszos, kertkapcsolatos és dupla erkélyes lakásokat is, de miénk lehet egy egyedülálló belső kétszintes penthouse is.
Minden lakásban riasztó, klíma, elektromos redőny, padlófűtés, természetes márvány burkolat és faparketta található, mely tökéletes otthon és egyben kiváló befektetés is lehet. Utóbbi esetben bérbeadás menedzsment szolgáltatás is igénybe vehető.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)