Óbudán, minden részletében a legmagasabb színvonalon

Olyan lakásokat mutatunk ezúttal Óbudán, a kerület egyik legjobb, legelegánsabb részéről, melyek minden részletükben a legmagasabb színvonalat képviselik.

A belváros zajától távol, csendes, zöld környezetben szeretnél élni? Igen, ez érthető. Ha mondjuk Óbudán, vagy környékén keresel ilyen életre alkalmas otthont, akkor jó helyen jársz, mert éppen a III. kerület egyik legzöldebb részén épülnek a Héthalom Panoráma lakásai.

Aranyhegy lejtője tökéletes otthona lehet azoknak, akik egy hosszú nap után friss levegőre, pihenésre vágynak. A környék számtalan lehetőséget kínál a szabadidő eltöltésére, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A nem túl távoli Római parton kirándulhatunk, biciklizhetünk, evezhetünk a Dunán, nyáron strandolhatunk majd, sőt, egy népszerű lovasiskolában lovagolhatunk, nemcsak mi, de a gyerekek is. Szinte vidékies életérzés, mégis elegáns, és közel van a városhoz.

Ehhez a gyönyörű természeti környezethez méltó lakásokat épít a tapasztalt beruházó és kivitelező cég, amely lakásaira az átadás után természetesen garanciát is vállal.

A Héthalom Panoráma társasházban csupán három(!) lakást alakítanak ki, melyek mindegyike gyönyörű panorámával fog rendelkezni, hiszen a lakók otthonukból csodálhatják a Budai naplementét a Hármashatár-hegy vonulatai mögött.

A tervező arra is ügyelt, hogy a lakások legfontosabb terei reggeltől késő délutánig fényárban ússzanak, azaz mindhárom ingatlan déli tájolású. A belső kétszintes otthonok 2, 3, illetve 4 hálószobásak, így tökéletes élettér lehet akár nagyobb családoknak is.

A lakásokból kilépve saját kertjükből is gyönyörködhetnek a Hármashatár-hegyi és a Testvérhegyi panorámában a leendő lakók, ahova a földszinti nappalival és hálószobával összekapcsolt teraszon át juthatnak ki.

Az esztétikai és kényelmi szempontok mellett a környezetvédelem is hangsúlyt kapott, így arra is figyeltek, hogy a lehető legalacsonyabb legyen az energiafogyasztás – és ezáltal a fenntartási költség is. Az épületben teremgarázst is kialakítanak, az autók fedett és biztonságos tárolását így oldva meg.

Ajánljuk tehát ezt a villát azoknak a budai otthont keresőknek, akik számára fontos a környezet és a lakások minősége egyaránt.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Tovább nőhet a kihasználatlanság az irodáknál és a raktáraknál, kicsit javulhat a helyzet a bevásárlóközpontok és a hotelek esetében.

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

A háziorvosok ellenőrzése csak részben bizonyult hatásosnak, a probléma gyökerei mélyen vannak.

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Az adósságok 116 milliárd forintra rúgnak, most 64 milliárd forint volt a tét. 

Orbán Viktor megint Donald Trump legnagyobb rajongója lett

Orbán Viktor megint Donald Trump legnagyobb rajongója lett

Itt a tavasz, így megérkezett Budapestre a miniszterelnök kedvenc "trumpozós" konferenciája.

© 2024 (v2.202102)