A LIVING-nél vásárolj 5%-os áfával újépítésű lakást, és 4-féle, milliós ajándék közül választhatsz!

Ne várj az évek múlva érkező kedvezményekre, a jövőbeli rozsda-áfás projektekre, vegyél már ma, mindössze 5 százalékos áfa mellett lakást három XIII. kerületi LIVING projekt valamelyikében és azon nyomban négyféle, igen értékes ajándék közül választhatsz. Válassz olyat, ami igazán számít Neked! Ajándék tároló? Lakberendezési csomag? Félmilliónyi kredit egy autómegosztónál? Vagy egy menő E-robogó? Melyik legyen? Csak rajtad áll.

Egy igen neves beruházó, a WING csoporthoz tartozó LIVING lakásépítő a minap látványos akciót hirdetett, amelyben három lakóparkja vesz részt: a Kassák Residence, a Metropolitan Garden, vagy épp a Park West lakópark szimpatikus, de még vacillálnál? Ne tedd, most négyféle, igen értékes ajándék közül választhatsz, ha a fenti három lakópark valamelyikében kötsz le egy remek ár-érték arányú, ma is öt százalékos áfával megvásárolható lakást!

Nézzük először is a négyféle lehetséges ajándékot, szépen sorban.

1.
Menő elektromos robogó

Íme, így mutat egy Super SOCO elektromos robogó, melyet a városi forgatag szerelmeseinek fejlesztettek. A legmodernebb technológiával és lendületes designnal ellátott Super SOCO elektromos robogók tökéletes kiegészítői lehetnek az izgalmas városi életnek. Közlekedj biztonságosan, lazán és stílusosan és az 500.000 alkalommal elvégzett szilárdsági és rezgésvizsgálat alapján a legnagyobb kényelem és megbízhatóság mellett. Menő városi lakáshoz, menő városi robogó jár, ha most vásárolsz LIVING lakást.

 

 

2.
Menő lakásbelső!

Lakberendezés és belsőépítészeti-tervezői szolgáltatás, a legstílusosabb lakásért!
Mindened a harmónia, a stílus? Követed a trendeket és imádsz leülni az álomotthonban és elégedetten körbenézni, hogy Tiéd a legtökéletesebben berendezett lakás, amit valaha láttál? Ha igen a válasz, akkor válaszd garantált ajándékok közül új lakásod mellé Hadnagy Tímea lakberendezési-, és stílustanácsadását! Timi és stúdiója a személyes konzultációk során felméri, hogy mire vágysz, milyen a számodra tökéletes otthon és segít a legoptimálisabb kialakításban a lakás alaprajza és lehetőségei alapján, sőt, még beszerzési listát is összeállít.
Személyes konzultációk Hadnagy Tímea (Chezelles) lakberendezővel, tanácsadás egyedi igények és a lakás adottságai alapján. Moodboard, 3D látványterv és berendezési lista, javaslatok berendezésre, világításra.

3.
Menő autómegosztó, 5000 percre!

Íme, a világ vezető car sharing szolgáltatása, a SHARE NOW, mely akár 5000 percet használható díjmentesen, ha most vásárolsz LIVING lakást és a garantált ajándékok közül ezt az opciót választod. Mikor tökéletes választás ez az ajánlat? Ha nyüzsgő, elfoglalt városi életet élsz, és mindig úton vagy. Ha kényelmesen, elegánsan, biztonságosan szeretsz megérkezni és rugalmasan éled mindennapjaidat.

Könnyen felvehető és bárhol leparkolható autók tankolási, biztosítási és a zónában közterületen parkolási költségek nélkül, miközben az egész országban használhatod őket!

4. Vagy egy menő tároló inkább!?

Hatalmas segítség, ha a lakáshoz tartozik egy tároló, ahova minden kényelmesen elfér, akár szerszámokról, bicikliről, téli-nyári sportszerekről van szó, vagy csak a még vagy éppen nem használt eszközökről, bútorokról. A tárolók legnagyobb előnye, hogy mindent elnyelnek. A LIVING most minden projekt, minden eladó lakásához ingyen tárolót kínál, ha a kampány alatt vásárolod meg új ingatlanod, és a felkínált garantált ajándékok közül ezt a lehetőséget választod. Ne feledd, egy tároló növeli lakásod értékét, hasznos és tágas kiegészítő és óriási segítség a mindennapi rendszerezéshez!

Mit kell tenned?

Július 15. és szeptember 15. között vásárolj lakást a Klapka utca sarkán épülő hipermodern Kassák Residence-ben, a Béke tér mögötti Metropolitan Garden-ben, vagy a Ferdinánd negyedben található Park Westben és garantált, azonnali ajándékként megkapod a fent felsorolt négy ajándék valamelyikét.

A játék részleteit tehát itt találod: https://livinghomes.hu/hu/promocio

 

És végezetül essen említés akkor az akcióban részt vevő, kivétel nélkül XIII. kerületi LIVING lakóparkokról pár szóban:

Kassák Residence – azonnal költözhető otthonok

A Kassák Residence a XIII. kerületi Klapka utcában található, a Váci úttól egy utcányira. A Kassák Residence-ben valódi közösségi és okos otthonok épülnek, a 30 m2-es stúdiólakásoktól a 130 m2-es tetőteraszos, panorámás apartmanokig. A városrész az elmúlt időszakban rendkívül gyors fejlődésnek indult. Új irodaházak és lakóépületek épülnek, amelyekkel együtt modern üzletek, új szolgáltató központok, kávézók és éttermek is nyílnak. A Kassák Residence-ben többségében stúdió-, 1 hálószobás és 3 szobás lakások kerültek kialakításra, amelyek mind kisgyerekes családoknak, mind aktív fiataloknak ideális választás. Az átadások már folyamatban vannak.

Metropolitan Garden – zöldkörnyezet és gazdag szolgáltatói infrastruktúra

A Metropolitan Garden a Béke térről nyíló Országbíró utcában valósul meg, a felújított Floridsdorf Sétány mellett, mely kellemes, zöld környezetet biztosít az itt élők számára. A főként újszerű és újépítésű lakóparkok övezte terület rendkívül jó infrastruktúrával és közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. Az épületben 105 darab, tágas terasszal rendelkező lakás kerül kialakításra, 30 és 110 m2 közötti alapterülettel. A projekt különlegessége, hogy az épület tetőszintjén maximálisan az egyedi igényekre szabható, budai hegyekre panorámás, óriás teraszos otthonok kerülnek kialakításra. A LIVING által garantált minőségi színvonalnak megfelelően, valamint a kialakított közösségi- és smart megoldáscsomagoknak köszönhetően a Metropolitan Garden a XIII. kerület egyik legmagasabb színvonalú lakóprojektje lesz, melyet az év vége felé adnak át.

Park West – közel a belvároshoz

A lakópark a Ferdinánd negyedben, a Dózsa György úttól és a Lehel úttól mindössze pár lépésre található, a belváros is könnyedén megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A környék a főváros egyik leggyorsabban fejlődő kerülete: a lakóépületek és irodaházak száma emelkedik, a szabadidő-központok pedig folyamatosan megújulnak.
A pezsgő XIII. kerület szívében, három ütemben épülő lakóparkban összesen mintegy 700 lakás épül fel. A legnagyobb számban 40-50 m2-es lakásokat tartalmazó Park West elsősorban az aktív életformát kedvelők részére kínál ideális otthonokat. A tervezésnél elsődleges szempont volt a hatékony alaprajz, a benapozás vizsgálat és a környezettudatos megoldások kialakítása.
A napfényes otthonok többsége dél-keleti, illetve dél-nyugati, nyugati tájolású belső kertes lakás, a legfelső szintekről pedig Budára néző panoráma élvezhető.
Minden lakáshoz tartozik terasz, és ritkaságszámba menő módon emeleti tárolók is rendelkezésre állnak minden lakáshoz. Az első ütem átadása 2021 első félévében tervezett.

A cikk a lakóparkok beruházója, a LIVING támogatásával készült.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

A külgazdasági és külügyminiszter ezúttal egy dohányipari érdekeltség ügyében szólalt meg.

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Szentkirályi Alexandra azonban továbbra is versenyben marad.

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros Csoport megveszi a Brendont

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros Csoport megveszi a Brendont

Teljes egészében a Talentishez kerül a Brendon Holding. Az akvizíció elsődleges célja, hogy a márka magyar kézben maradjon.

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az MNB összesen több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságai miatt.

© 2024 (v2.202102)