Kifinomult elegancia a Király utcától egy ugrásra!

Akár befektetés céljára, akár saját célra keresünk lakást, az első szempont a vásárlásnál a lokáció. Mindenki szereti, ha minden könnyen elérhető, ugyanakkor senki sem szeret zsúfolt, forgalmas, zajos helyen élni, így nem könnyű a kettő közti egyensúlyt megtalálni. A VI. és VII. kerület határán húzódó Király utca környékén, a Körúton kívül van néhány olyan kisebb utca, amelyek ezeket a feltételeket biztosítják. Ilyen például a Körúttól két utcányira lévő Csengery utca is, amelynek a Király utcához közelebbi felében épül egy új elegáns társasház, kiváló minőségben.

A Csengery Palace Residence előnye, hogy egy kis utcában épül, mégis közel van a Király utcához és a Körúthoz is, így a 4-es, 6-os villamosok megállója szó szerint egy ugrásra van, de nincs messze a 2-es metró Blaha Lujza téri megállója vagy épp a földalatti megállója az Oktogonnál sem. További előny, hogy közel van a Belvároshoz és a Bulinegyedhez, de még sincs a Bulinegyedben, és ha zöldövezetet keresünk, a Városliget is közel van.

A frekventált elhelyezkedés mellett jó hír, hogy ez a beruházás más átlagos projektekkel szemben valóban a 21. századi igényeket, minőséget képviseli, és emellett az épület kialakítását, a felhasznált anyagokat nemcsak a kiváló minőség, hanem a kifinomult elegancia is jellemzi.

A projektben 84 lakás kap majd helyet, melyek között a 40 nm-es stúdió apartmantól a 122 nm-es exkluzív penthouse lakásig többféle méretű és elosztású lakások találhatók, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt.

Az épületbe kizárólag első osztályú anyagok kerülnek beépítésre, így például első osztályú hő- és hangszigetelést kap, a lakások belső kialakításánál pedig még lehetőség van a beépített anyagok, burkolatok kiválasztására, természetesen szintén minőségi választékból. Sőt, most még bizonyos műszaki módosításokra is lehetőségünk van, így olyan luxusotthonunk lehet egy exkluzív házban, ami valóban maximálisan az igényeinknek megfelelő.


A Csengery Palace elhelyezkedése nemcsak a kiváló közlekedés miatt ideális, hanem azért is, mert gyakorlatilag minden fontos szolgáltatás, posta, bankfiók, iskola, üzletek és a város legismertebb szórakozóhelyei megtalálhatók a közelben. A minőségre pedig garancia a beruházó több, mint 20 éves tapasztalata, több, mint 1500 felépített és átadott lakással és a maximálisan elégedett vevőkkel.

A cikk megjelenését a Csengery Palace lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)