Ha számít az elhelyezkedés: vízparton, a belvárosban vagy kertvárosi részen!

Az biztos, hogy a lokáció az egyik legfontosabb szempont ingatlanvásárláskor, az új építésű lakások esetében is. De mit is jelent pontosan a jó elhelyezkedés? Lehet belvárosi frekventált rész, kertvárosi hangulatú elegáns környék vagy hangulatos vízpart. Most mindhárom lokációra hoztunk néhány szuper lehetőséget. Ön melyiket választja?

Sokan vágynak vízparti otthonra, ami nem elérhetetlen a fővárosban sem, Budáról és a pesti oldalról is mutatunk egy-egy projektet, ami ilyen környezetet kínál.

A XIII. kerületben közvetlenül a Duna-parton épül a Danubio, melynél jobbat nem talál, ha exkluzív vízparti környezetbe vágyik, ugyanakkor Pest belvárosához közel maradna. Innen autóval 7 perc alatt, tömegközlekedéssel pedig alig negyedóra alatt elérhetők a központi részek, ahol többek között óvoda, bölcsődék és bevásárlóközpontok várják. A Danubio változatos méretű lakásokat kínál, melyek a panoráma és az esztétikus kialakítás mellett műszaki szempontból is kiemelkedő lehetőséget kínálnak.

A budai oldalról is mutatunk egy projektet, mely lenyűgöző vízparti otthonokat kínál, méghozzá a méltán népszerű Kopaszi-gát szomszédságában. A BudaPart koncepciója, hogy az újbudai Duna-parton egy új városnegyed jöjjön létre, melynek központjában a zöld környezet és a Duna közelsége áll. A BudaPart kínálatában újgenerációs megoldásokat kínáló teraszos otthonok közül válogathatunk, melyek többek között gépesített konyhabútorral, mozgásérzékelővel, digitális termosztáttal, mennyezetfűtés- és hűtéssel, valamint smart home rendszerrel nyújtanak kiemelkedő komfortot.

Sokan választják inkább a belsőbb városrészeket a jó közlekedés és a nagyvárosi életérzés miatt, nekik is mutatunk két lehetőséget, egyet Újbudáról, egyet pedig a VI. kerületből.

Ha a jó közlekedési kapcsolatok és a frekventált elhelyezkedés az elsődleges szempont, nagyszerű választás a VI. kerületi Zichy Highlife. Az épületet teljeskörűen felújították és nagy teraszos klimatizált új lakásokat alakítottak ki benne. A lakások fűtéséről a házközponti hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, lakásonként egyedi mérőórával. Az épület tetején 60 négyzetméteres közös használatú terasz kerül kialakításra.

Újbudán, a Bartók Béla úton épül az Unipark, mely megfizethető áron kínál élhető otthonokat, kiváló közlekedésnél. A közelben található a 4-es metró megállója, valamint számos villamos és busz közlekedik ezen az útvonalon, mellyel gyorsan elérhető Budapest belvárosa is. A felsőbb emeletekről gyönyörű panoráma tárul a környező hegyekre és a városra.

Ha kertvárosi hangulatú környéken keres új otthon Sasadról és a Kelenföldhöz közeli Biatorbágyról mutatunk két nagyszerű lehetőséget.

Még a fővárosban maradva, de külsőbb részen, elegáns budai környezetben épült a Sasadi 176 exkluzív villaépülete. A XI. és a XII. kerület határán, Sasadon épült villa már elkészült, így szinte azonnal költözhető. A háromszintes tetőteraszos épületben, már csak két eladó lakás van, egy penthouse jellegű nagy lakás privát tetőterasszal és egy földszinti tágas otthon.

A fővároshoz közel, Biatorbágyon kínál modern lakásokat a Tópark lakópark, mely Kelenföldről autóval és tömegközlekedéssel is gyorsan megközelíthető. A projekt különlegessége a város a városban jelleg, melynek előnye a gyönyörű lakókörnyezet mellett, hogy minden a mindennapokhoz szükséges szolgáltatás otthona közvetlen közelében elérhető, legyen szó oktatási intézményekről, üzletekről vagy sportolási lehetőségekről.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

© 2024 (v2.202102)