Álmodd meg milyen legyen, és rövid időn belül költözhetsz!

Ha lakást keresünk, általában nem érünk rá éveket várni, hogy elkészüljön, a lehető leghamarabb szeretnénk költözni. Így viszont csak a használt lakások vagy a hamarosan átadásra kerülő új lakások között válogathatunk, amelyeknek belső kialakítása egyáltalán nem biztos, hogy tükrözi ízlésünket. Mai cikkünkben egy olyan beruházást mutatunk, ahol még választhatók a burkolatok, mégis rövid időn belül költözhetünk, mindezt ráadásul Zugló legzöldebb részén találtuk meg.

A XIV. kerület legzöldebb része vitathatatlanul Istvánmező, ami nemcsak a Városligethez, de a belvároshoz is a legközelebb esik, és kiváló közlekedési kapcsolatokkal bír, hiszen a 2-es és 4-es metrókkal, valamint az 1-es villamossal innen a város bármely része könnyen elérhető.

Itt találtunk most egy beruházást a Stadionok metrómegállótól és az 1-es villamos megállójától néhány percre, illetve a Keleti Pályaudvarhoz  közel. Az Egressy Liget lakópark a Puskás Ferenc Stadion mellett, az Ilka utcában, zöldövezetben épül,  saját 4500 nm-es ligetes parkkal melyet a lakópark 4 épülete ölel körbe.

A kiváló közlekedés mellett minden fontos szolgáltatást megtalálunk a közelben, posta, bank, üzletek, iskola és éttermek is találhatók a környéken, illetve az Aréna Pláza, az Örs Vezér téri Árkád és az IKEA is néhány perc alatt elérhetők.

A lakások változatos méretűek és elosztásúak, így minden korosztály számára, sőt befektetés céljára is ideálisak. A fejlesztés magas műszaki tartalommal készül, építésénél kizárólag olyan minőségi anyagokat használnak fel, amelyek megfelelnek a 21. századi igényeknek, mint például az első osztályú hő- és hangszigetelés.

A lakások iránt természetesen nagy volt az érdeklődés, egyes lakások már el is készültek, ezek átadása megkezdődött. Már csak néhány lakás maradt, így érdemes sietnie annak, aki nem szeretne lemaradni a már kész lakásokról, vagy akár azokról a szerkezetkész lakásokról, ahol még mindig lehetőség van a burkolatok kiválasztására.

A cikk megjelenését az Egressy Liget lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A közvélemény-kutatókat „össze kellene zárni egy napra egy terembe”

A közvélemény-kutatókat „össze kellene zárni egy napra egy terembe”

A mérések közti különbségek okairól kérdeztük Ember Zoltánt, az Iránytű Intézet ügyvezetőjét.

EP-választás: máris van egy párt, amelyik elvérzett a rajtvonal előtt

EP-választás: máris van egy párt, amelyik elvérzett a rajtvonal előtt

Az NVI annyi érvénytelen ajánlást talált, hogy Jakab Péter pártja épp lecsúszott az európai parlamenti választásról.

Hatalmas kő eshetett le szombaton az építkezők szívéről

Hatalmas kő eshetett le szombaton az építkezők szívéről

A 2023-as hatalmas visszaesésre reagálhatott a kormány a kedvezményes lakásáfa meghosszabbításával.

Újabb szülészetet zár be a kormány?

Újabb szülészetet zár be a kormány?

A helyiek nem akarják elhinni, hogy egy vármegyei jogú városban előfordulhat az, hogy nem lesz hol szülniük a kismamáknak.

© 2024 (v2.202102)