Már csak néhány lakás maradt Zugló legzöldebb övezetében!

Hogy zöld környezetben éljünk, az ma már a nagyvárosokban is kiemelt fontosságú, ám Pestről nem mondható el, hogy különösebben bővelkedne zöldövezetekben. A pesti kerületek közül Zugló a legzöldebb, de itt is érdemes elsősorban Istvánmezőn szétnézni, ha igazán parkos környezetben szeretnénk élni.

Istvánmező előnye vitathatatlanul az, hogy közvetlenül a Városliget mellett helyezkedik el, ráadásul Zuglónak ez a része van a legközelebb a belvároshoz, közelben a 2-es és a 4-es metrók, valamint az 1-es villamos megállóival. Itt az Ilka utcában, néhány percre a Stadionok metrómegállótól és az 1-es villamos megállójától, valamint a Keleti Pályaudvarhoz is közel hamarosan teljesen elkészül az a lakópark, amelynek 4 épülete is egy 4500 nm-es, ligetes, saját parkot ölel körbe.

Érdemes azonban sietni, ugyanis az Egressy Liget lakóparkban már csak néhány lakás szabad, ám a közeli átadás ellenére még mindig mi választhatjuk ki a burkolatokat, hiszen a lakások szerkezetkészek, így otthonunkat a saját ízlésünkre szabhatjuk.

Mindez egészen egyedülálló lehetőség, hiszen a hamarosan költözhető használt vagy új építésű lakásokban általában már nem választhatunk ki semmit, míg azokban a projektekben, ahol még ki lehet választani a burkolatokat, rendszerint nagyon sokat kell várni az átadásra.

A lakások természetesen magas műszaki tartalommal, kizárólag minőségi anyagok felhasználásával épültek, ami megfelel a 21. századi igényeknek, így például első osztályú hő- és hangszigetelést is kaptak. Változatos méretüknek és elosztásuknak köszönhetően pedig minden korosztály megtalálhatja a számára ideális otthont, és az ingatlanok befektetés céljára is tökéletesek.


A beruházás elhelyezkedése pedig nemcsak a belvároshoz vagy a Ligethez való közelsége és a kiváló közlekedési kapcsolatok miatt figyelemre méltó, hanem azért is, mert számos szolgáltatás a közelben is megtalálható, így például bankot, postát, üzleteket, éttermeket és iskolát is találunk a környéken, az Aréna Pláza, az Örs Vezért téri Árkád és az IKEA pedig további bevásárlási, szórakozási lehetőségeket nyújt.

A cikk megjelenését az Egressy Liget lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mi is az a Mere? A németek is vásárolnak náluk

Mi is az a Mere? A németek is vásárolnak náluk

Orosz üzletlánc Magyarországon? Na, ezt sem tudta volna senki elképzelni, mondjuk harminc évvel ezelőtt.

Orbán Viktor békéje is füstbe mehet a washingtoni fordulattal, Zelenszkij újabb dolgot tilt meg katonáinak

Orbán Viktor békéje is füstbe mehet a washingtoni fordulattal, Zelenszkij újabb dolgot tilt meg katonáinak

Az amerikai fegyverszállítmányok állítólag már európai raktárakban várják, hogy útnak indulhassanak Ukrajnába.

Ömlik az orosz gáz Európába, ki nem találná, ki az egyik fő vásárlója

Ömlik az orosz gáz Európába, ki nem találná, ki az egyik fő vásárlója

Rekordot döntött a Török Áramlat áprilisban.

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

© 2024 (v2.202102)