Akcióban: XXI. századi, modern, lakókerti életminőség Buda nyugati kapujához közel

Most még jobb áron, remek feltételekkel – gyakorlatilag mintegy féláron –, kap új lakást az, akinek a Kelenföldi és Gazdagréti, milliós új építésű négyzetméterárak elérhetetlenek. A XI. kerülettől csak 20 percre, Bicskén, óriási gesztenyefák ölelésében épülő „elvonulós”, mégis mindenhez közel eső lakóparkra bukkantunk, ahol a Budai paneláraknál is jóval olcsóbban kapunk modern, új lakást.

Most nem csak az állami támogatások hada, köztük az 5%-os áfa visszaigényelhetősége, illetve a kedvezőbb illeték-szabályok, hanem a friss akciók is csábítják az embert lépni. Például remek lehetőség a családosoknak vagy a gyermeket tervezőknek Kelenföld vagy Gazdagrét panellakótelepéről elköltözni. Az itteni lakásuk árából most még jóval nagyobbat is kaphatnak, óriási terasszal, például Bicskén egy vadonatúj lakóparkban, kulcsrakészen, hatalmas gesztenyefák közt. Tehát szinte egy új kertes ház nyugalmát kapják nagyon jó áron, anélkül, hogy annak nagy költségét és munkaigényét (pl. kertrendezés, állandó barkácsolás) a nyakukba kellene venni.

Nézzük merre is járunk: itt, Buda nyugati kapujához közel lassan ki lehet tenni a „megtelt” táblát. Budaörs, Törökbálint, sőt Biatorbágy is egyre zsúfoltabb, túlépítettebb. És ha talál is az ember erre egy minőségi új vagy újszerű lakást, akkor olyan „árcédulákkal” találkozik, ami néha még Kelenföld közvetlen környékén is túlzó lenne…
Van azonban megoldás, az emlegetett Bicske városa. Biatorbágytól csak egyetlen településsel arrébb, Bicskén még nincsen akkora zsúfoltság, miközben a kisváros elképesztő ütemben bővül, szépül, fejlődik. Ráadásul – jó forgalomban – Bicske csak bő negyedórára van Budaörs bármely bevásárlóközpontjától, nagyáruházától; és csupán 22-23 percnyire a Kelenföldi 4-es metró végállomástól.
De aki nem szereti a nagyvárost, az indulhat Tatabánya bevásárlóközpontja, belvárosa vagy épp kiránduló-helyei (Turul Emlékmű, Gerecse) felé, ez sincsen negyedóra kocsival. Velence strandja pedig szintén csak 30 perc. Szóval Bicske egy olyan, kellemes „elbújós kisváros”, ami mégis gyakorlatilag mindenhez közel esik, ami az M1 és M7-es, vagy akár az M0-s autópálya Budaörsi részétől könnyen elérhető, beleértve a Balatont és egész Észak-Nyugat-Magyarországot vagy akár Ausztriát is.

Aki a minőségi, vadonatúj lakóparkok zöldövezeti miliőjét és egyúttal kényelmét keresi, errefelé is megtalálja. Itt épül tehát, sőt, kifejezetten jól halad a Gesztenyés Lakókert építkezése. Itt nem lesz gondunk a kerttel, mégis hatalmas „adagot” kapunk a zöldből, zárt területre engedhetjük ki a gyerekeket (aki ismeri a fiatal családok életét, az tudja, hogy ez mekkora előny) mindeközben pedig kifejezetten pénztárcabarát árakon jutunk nagyon modern, XXI. századi otthonhoz.

A kisebb lakásokhoz is tágas 11-16 négyzetméteres teraszok tartoznak, míg a nagyobbakhoz 21 négyzetméteresek járnak, így légyegében minden lakás „meghosszabbítása” kellően tágas, home-office barát… Nem is szólva a házak közti csodás parkról, melynek – mint emlegettük – számos óriási gesztenyefa áll.

A cikk megjelenését a Gesztenyés Lakókert értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

© 2024 (v2.202102)