Otthontérkép Magazin

Ilyen varázslatos sorházra is lecsaphatsz Újszegeden!

Szeged egyik közkedvelt városrészén, Újszegeden, a Lőtér lakóparkban eladóvá vált egy 4 szobás sorház, amely nem csak alacsony fenntartási költségeivel emelkedik ki a környék többi ingatlanjai közül, de kívülről és belülről is modern eleganciát tükröz. Tekintse meg Ön is, milyen értékekben gazdag a környék és a ház egyaránt!
A környék rendkívül gyönyörű és számos kikapcsolódási lehetőséget tartogat magában, így fiatalabbak és idősebbek egyaránt meg tudják találni itt számításaikat. A környék folyamatosan fejlődik, nagyon sok család építkezett ezen a területen az elmúlt években. A Nova bevásárló központ és étterem is a közelben megtalálható, de az Egyetemi Füvészkert és az újszegedi sportcsarnok és uszoda, valamint a Liget is felfedezhető csupán néhány perc távolságra. Emellett a Napfényfürdő, a Partfürdő, valamint a Forrás szálló és termálfürdő szolgáltatásait is lehet élvezni.

Újszeged egyik kertvárosi részén, a Műves utcában helyezkedik el a 2016-ban épített sorház. A 200 m2-es telken 80 m2 lakóterű ingatlan épült fel, amelyben nappali + étkező + 3 hálószoba került kialakításra. Az építkezések során korszerű épületgépészeti megoldások valósultak meg, ennek köszönhetően a fűtés rendkívül energiatakarékos, hiszen levegő/víz hőszivattyú biztosítja a hűtést illetve a fűtést egyaránt. A ház fenntartási költségei ezáltal mindössze 20-25 ezer Ft-ba kerülnek havonta, ami a mai gazdasági helyzetre tekintettel különösen kedvező. A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval kerültek beépítésre.

A házon belül otthonosan kialakított nappali, korszerű konyha és étkező, kádas fürdőszoba wc-vel és dupla mosdóval található, és még emellett külön wc is beépítésre került. A fürdőszoba különlegessége az egész évben természetes fényt biztosító tetőablak. A 3 hálószobában kellemesen elférnek a gyerekek, ha nagycsaládosként keres új otthont magának, akkor ezt az ingatlant Önre és családjára szabták.

Baráti- és családi összejöveteleket is bátran lehet itt szervezni, hiszen a kert kiválóan alkalmas akár a nyugodt kikapcsolódásra, de grillezésre, kerti partik rendezésére is egyaránt. A sorházhoz tartozik egy fedett udvari beálló is, és a ház előtt további parkolási lehetőségek állnak rendelkezésre.

Érdemes minél hamarabb lecsapni erre az ingatlanra, hiszen a kedvező elhelyezkedése, és korszerű megoldásai révén egy igazi értékálló ingatlan kerülhet az új tulajdonos birtokába!