Lehangol a borús idő? Nézz szét a napfény városában!

Szeged úgy is ismert, mint a napfény városa, hiszen az országban itt a legmagasabb a napsütéses órák száma. A szubmediterrán éghajlatú város azonban nemcsak a csodás időjárás miatt vonzó, de Magyarország 3. legnagyobb városának az egyeteme is népszerű, nyáron pedig számtalan kulturális rendezvénye vonzza a turistákat. Ezért Szegeden nemcsak élni jó, hanem ingatlanba befektetni is érdemes. Nézzük hát a kínálatot!

Gyönyörű polgári lakás a belvárosban

Szeged belvárosa teli van önkormányzati tulajdonú lakásokkal, ezért igen nagy szerencse kell hozzá, hogy valaki kifogjon egy saját tulajdonú ingatlant. Különösen, ha egy olyan jó állapotú, polgári lakásról van szó, mint amilyen válogatásunk első darabja is. A lakás egyik legnagyobb előnye, hogy a belváros egyik legjobb utcájában, a Vitéz utcában van, ami az egyetemi épületekhez is nagyon közel fekszik, másik előnye, hogy egy mindössze ötlakásos társasházban helyezkedik el, ahol a lakások közül kettőt irodaként használnak. A nappali + 2 szobás, 2 fürdőszobás lakás gyönyörűen felújított állapotban várja új tulajdonosát, és elhelyezkedéséhez, állapotához viszonyítva az ára sem elrugaszkodott.

Álomszép belső kétszintes lakás Újszegeden

Újszeged a város igazi elit negyede. Belsőbb részei nagyon közel vannak a belvároshoz, de itt inkább csak társasházak és panelházak találhatók kisebb lakásokkal. Külső része igazi családi házas övezet, ahol ikerházak, sorházak, kis lakásszámú társasházak is akadnak. Egy ilyen négylakásos társasházban bukkantunk erre a belső kétszintes lakásra, mely nappali + 3 hálószobával várja új lakóit. Az ingatlanhoz terasz, erkély és udvar is kapcsolódik, valamint egy garázs, melyet külön kell megvásárolni.

Kiadásra tökéletes lakás Alsóvároson

Alsóváros Szeged legnépszerűbb kertvárosa. Belvároshoz közeli része közel van az egyetem épületeihez, mégis kívül esik már a parkolóövezeten, így az egyetemisták szülei és a befektetők inkább itt keresnek lakást, mint a belvárosban. Ezen a részen régi polgári házakban, téglaépítésű- és panellakótelepeken kínálnak kiadás céljára kislakásokat, míg a városrész külső része igazi családi házas övezet. A belvároshoz és az egyetemhez közel találtuk ezt a másfél szobás kislakást is, mely kiadásra, egyetemisták számára tökéletes és nagyon szép állapotban van.

Családoknak ideális otthon Alsóvároson, a Mátyás tér környékén

Alsóvároson belül, családok számára a Mátyás tér környéke a legideálisabb, hiszen itt már családi házak vannak, mégis még kellően közel van a belvároshoz, iskolákhoz, óvodákhoz is. Itt találtunk rá erre az exkluzív kialakítású, mediterrán stílusú családi házra, mely nappali + 3 hálószobával és 2 fürdőszobával várja, hogy egy család új otthona legyen.

Ötletesen felújított panel Szeged legjobb lakótelepén

Aki Szegeden panellakást szeretne venni, az elsősorban a Tabán utca – Tápai utca – Csaba utca környékén keresgél. Itt is a legdrágábbak a lakások, hiszen a lakótelep különösen nyugodt, közel van a belvároshoz, és rengeteg zöld felület van a házak között. Itt, a Tápai utcában, egy kifizetett panelprogramos házban található ez a kétszobás lakás, melynek nappaliját ötletesen választották el nappali és étkező részre, így az étkezőben teljesen az a benyomása az embernek, mintha egy teraszon ülne, de a konyháig vezető közlekedő is egészen egyedi, boltíves kialakítást kapott.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

© 2024 (v2.202102)