Ilyen varázslatos sorházra is lecsaphatsz Újszegeden!

Szeged egyik közkedvelt városrészén, Újszegeden, a Lőtér lakóparkban eladóvá vált egy 4 szobás sorház, amely nem csak alacsony fenntartási költségeivel emelkedik ki a környék többi ingatlanjai közül, de kívülről és belülről is modern eleganciát tükröz. Tekintse meg Ön is, milyen értékekben gazdag a környék és a ház egyaránt!
A környék rendkívül gyönyörű és számos kikapcsolódási lehetőséget tartogat magában, így fiatalabbak és idősebbek egyaránt meg tudják találni itt számításaikat. A környék folyamatosan fejlődik, nagyon sok család építkezett ezen a területen az elmúlt években. A Nova bevásárló központ és étterem is a közelben megtalálható, de az Egyetemi Füvészkert és az újszegedi sportcsarnok és uszoda, valamint a Liget is felfedezhető csupán néhány perc távolságra. Emellett a Napfényfürdő, a Partfürdő, valamint a Forrás szálló és termálfürdő szolgáltatásait is lehet élvezni.

Újszeged egyik kertvárosi részén, a Műves utcában helyezkedik el a 2016-ban épített sorház. A 200 m2-es telken 80 m2 lakóterű ingatlan épült fel, amelyben nappali + étkező + 3 hálószoba került kialakításra. Az építkezések során korszerű épületgépészeti megoldások valósultak meg, ennek köszönhetően a fűtés rendkívül energiatakarékos, hiszen levegő/víz hőszivattyú biztosítja a hűtést illetve a fűtést egyaránt. A ház fenntartási költségei ezáltal mindössze 20-25 ezer Ft-ba kerülnek havonta, ami a mai gazdasági helyzetre tekintettel különösen kedvező. A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval kerültek beépítésre.

A házon belül otthonosan kialakított nappali, korszerű konyha és étkező, kádas fürdőszoba wc-vel és dupla mosdóval található, és még emellett külön wc is beépítésre került. A fürdőszoba különlegessége az egész évben természetes fényt biztosító tetőablak. A 3 hálószobában kellemesen elférnek a gyerekek, ha nagycsaládosként keres új otthont magának, akkor ezt az ingatlant Önre és családjára szabták.

Baráti- és családi összejöveteleket is bátran lehet itt szervezni, hiszen a kert kiválóan alkalmas akár a nyugodt kikapcsolódásra, de grillezésre, kerti partik rendezésére is egyaránt. A sorházhoz tartozik egy fedett udvari beálló is, és a ház előtt további parkolási lehetőségek állnak rendelkezésre.

Érdemes minél hamarabb lecsapni erre az ingatlanra, hiszen a kedvező elhelyezkedése, és korszerű megoldásai révén egy igazi értékálló ingatlan kerülhet az új tulajdonos birtokába!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Raktárakat és radarokat is szétlőttek az oroszok.

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Még nagyobb bajt előzhetett meg a teljes káoszt hozó informatikai leállás?

Ezerszámra törölt repülőjáratok, akadozó banki rendszerek, pánik világszerte egy szoftverfrissítés miatt. De mit akartak javítani és mi jó származhat ebből?

© 2024 (v2.202102)