Csodás lakások panorámával a tűzijátékra

Szilveszter közeledtével elgondolkodunk azon, hogy honnan is lenne a legjobb nézni a tűzijátékot. Persze az ember nem szívesen mozdul ki a nagy hidegben, a legjobb az új évet olyan helyen köszönteni, ahonnan a tűzijáték fényeit bentről, a jó melegből élvezhetjük. Ehhez kiváló lehetőséget nyújtanak a penthouse lakások, amelyek mellesleg egy jó kis szilveszteri bulihoz is ideálisak. Mai válogatásunkban ilyen ingatlanokat mutatunk.

Ikerház fantasztikus panorámával, Csömörön

Némileg kilóg a sorból válogatásunk első darabja, hiszen ezúttal nem egy budapesti penthouse lakásról, hanem egy csömöri házról beszélünk, amelynek azonban már a földszinti terasza is panorámás, és az emeleten is találunk egy tágas teraszt. Az ingatlan egyébként nemcsak a panoráma, hanem tekintélyes méretei miatt is ideális lehet szilveszteri bulihoz, hiszen 358 nm-es, alagsor + 2 szinttel rendelkezik. Alagsorában a garázs mellett egy 41 nm-es tároló is helyet kapott, ami ideális lehet hobbi szoba, bulihelyszín kialakítására, különös tekintettel arra, hogy innen nyílik a borospince is. Csendesebb hétköznapokon az ingatlan egy kétgenerációs család számára is tökéletes, hiszen nagy nappalival, tágas étkező-konyhával, 4 hálószobával, egy dolgozószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik.

Álomotthon a Petőfi híd lábánál

Ez a luxuslakás viszont már valóban a fővárosban található, méghozzá a Duna mellett, a IX. kerületben, a Petőfi híd lábánál. Éppen ezért gyönyörű a kilátás innen a Dunára, a budai hegyekre, a Citadellára és a budai várra, ami nemcsak a legtöbb helyiségből, de 4 erkélyről és egy hatalmas tetőteraszról is élvezhető. A nappali + konyha-étkező + 3 hálós, 2 fürdőszobás luxusingatlant a moziszoba teszi teljessé.

360 fokos panoráma a VI. kerületben

Luxushajók fedélzetére emlékeztető, dupla terasszal vár minket ez a luxus penthouse a VI. kerületben. A két szint + tetőteraszos ingatlan alsó szintjén egy 50 nm-es amerikai konyhás nappali és egy vendég mosdó kapott helyet, az emeleten található a hálószoba, a fürdőszoba és a wellness részleg edzőteremmel, szaunával. Innen léphetünk ki a nyitott teraszra, ahol egy jakuzzi is vár. Innen sétálhatunk tovább a fedett teraszra, illetve a nyitott teraszról sétálhatunk fel a 360 fokos panorámával rendelkező tetőteraszra. A 130 nm-es ingatlanhoz összesen 150 négyzetméternyi terasz tartozik, ahonnan élvezhetjük a lélegzetelállító kilátást.

Panorámás teraszokkal és télikertekkel Szemlőhegyen

Szemlőhegyen egy igazi, teljes szintet elfoglaló penthouse vált eladóvá, ahol a liftből, közvetlenül a lakásba léphetünk. A 102 nm-es lakótér amerikai konyhás nappalit, 2 hálószobát, fürdőszobát és egy külön mosdót foglal magába, ehhez kapcsolódik 3 panorámás terasz összesen 100 nm-es alapterülettel. A teraszok a nappaliból és a 2 hálószobából nyílnak, de az ingatlan igazi különlegessége, hogy a nappaliból és az egyik szobából nyíló teraszt egy-egy szintén panorámás télikerten keresztül közelíthetjük meg.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kikerült Mészáros Lőrinc családjából, tönkre is ment a fociklubja

Kikerült Mészáros Lőrinc családjából, tönkre is ment a fociklubja

A Szombathelyi Haladás nem kapta meg NB II-es licencét, hiába volt sokáig a NER közelében.

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Eláruljuk, közülük öt egy-egy bank.

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

© 2024 (v2.202102)